Gispen partner NAi


Gispen partner NAi
05-10-2011 15:01

Peter Veer, directeur Gispen en Peter Haasbroek, zakelijk directeur NAi, tekenden recentelijk een samenwerkingsovereenkomst. Daarmee is Gispen een van de partners van het NAi. Uitgangspunten voor de samenwerking zijn duurzaam design en architectonische vormgeving.

"Gispen en het NAi zijn van oudsher natuurlijke partners", meldt het Nederlandse Architectuurinstituut (NAi). "Dit uit zich onder andere in de historische band met Rotterdam en het Gispen-meubilair in de museumwoning van het NAi, Museumwoning Sonneveld. We willen deze band versterken met gezamenlijke activiteiten op het gebied van architectuur en duurzaam design. Eerste stappen daarin zijn de gezamenlijke activiteiten die we willen ontplooien tijdens de tentoonstelling Dwarsdesign, in Museumwoning Sonneveld en met de introductie van innovatieve Gispen producten in het NAi. Eerste activiteit is de prijsvraag met de 'More or Less' chair van Maarten Baas die op 3 oktober gelanceerd wordt. Uiteraard staan ook meubels van Gispen in het NAi café, aan de leestafel van Frank Havermans."

Peter Veer over de samenwerking met het NAi: "De samenwerking tussen het NAi en Gispen onderstreept het feit dat architectuur en interieur niet los van elkaar gezien kunnen worden. De wisselwerking tussen ruimte en object, zorgt dat vorm en functie elkaar versterken." Peter Haasbroek kan dit alleen maar onderstrepen: “Gispen is dé natuurlijke partner voor het NAi op het gebied van interieur. Nu en in de toekomst kunnen we met dit partnership design en vormgeving als onderdeel van architectuur op de kaart zetten. ”

<< October 2011 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >