Casala wint MVO-prijs


Casala wint MVO-prijs
15-10-2011 10:53

Casala wint de Award voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij de prijsuitreiking van Ondernemer van het Jaar. Deze vond plaats op 10 oktober 2011 in Theater De Agnietenhof te Tiel. Volgens de jury dankt Casala de Award aan de klantgerichte benadering en milieubewuste wijze waarop innovatieve oplossingen worden vormgegeven. “De letterlijk en figuurlijk grensverleggende activiteiten zijn een inspirerend voorbeeld voor ondernemers van nu”, aldus juryvoorzitter notaris Bernard Aitton.

Voor Casala is de Award een bevestiging voor de activiteiten van de afgelopen jaren, waarbij het bedrijf succesvol producten en concepten heeft gelanceerd met een sterk gevoel voor functionaliteit, design en het milieu. Zo zijn tal van producten van Casala gemaakt van recyclebare materialen.

Het event Ondernemer van het Jaar wordt georganiseerd door Network Business Events. Casala was genomineerd voor de regio West-Betuwe in de categorie Ondernemer van het Jaar Industrie / Dienstverlening. De verkiezing was in handen van een onafhankelijke jury. Alle negen genomineerden maakten ook kans op de Rabo Award voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, beschikbaar gesteld door de Rabobank.

De prijs werd uitgereikt door Peter Swinkels, directeur bedrijven Rabobank West Betuwe. De Rabo Award is voor het genomineerde bedrijf dat zich het meest onderscheidt op het gebied van MVO.

Casala is de afkorting van Carl Sasse uit Lauenau. In deze Duitse plaats is Casala ruim 90 jaar geleden opgericht. Tegenwoordig is Casala gevestigd in Culemborg met verkoopkantoren in Duitsland, Engeland en Frankrijk. Casala is wereldwijd actief in meer dan twintig landen.  
Casala produceert projectmeubelen, die zich functioneel moeten bewijzen. Mogelijkheden voor stapelen, koppelen, nummeren, verplaatsen en opslaan zijn geen toevalligheden, maar onderdeel van het ontwerp. Zowel de materialen als ook de productie voldoen aan de huidige milieueisen, benadrukt het bedrijf.
 

<< October 2011 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >