Thonet-showroom op luchthaven Frankfurt


Thonet-showroom op luchthaven Frankfurt
16-10-2011 14:15

Meubelproducent Thonet opende eind september een nieuwe showroom in ‘The Square', het nieuwe conferentie- en winkelcentrum van de luchthaven Frankfurt. ‘The Square' bevindt zich boven de ICE Internationale terminal en is een trekpleister voor de vele bezoekers van de grootste luchthaven van Duitsland.

"Het gebouw is een fantastische plek om uitgebreid te winkelen en te ontspannen en biedt vele vergaderfaciliteiten", meldt Thonet. "Een showroom in 'The Square' is voor ons een belangrijke strategische stap om ons in deze markt te profileren en het internationale marktaandeel te vergroten."

In de Thonet-winkel kan de bezoeker op een oppervlakte van vierkante meter de nieuwste Thonet-producten bekijken, waaronder moderne vergadersystemen met geïntegreerde mediatechnologie. Ook ontbreken de klassiekers van gebogen hout en stalen buizen niet. "Deze modellen maken nog steeds een zeer succesvol onderdeel uit van de huidige Thonet collectie."

De Thonet winkel richt zich met name op zakelijke contacten zoals architecten, interieurontwerpers en resellers. "De showroom ligt zeer centraal en is vanuit Nederland en Europa in enkele uren per trein, vliegtuig of auto te bereiken. De showroom biedt verder voor alle geïnteresseerde bezoekers een aantrekkelijke ervaring om in de wereld van Thonet te stappen en kennis te maken met de rijke traditie van dit familiebedrijf."

De opening van nog een showroom laat zien dat Thonet investeert in de toekomst. Eerder dit jaar rondde Thonet de herstructurering van de organisatie in Frankenberg af, waarbij de interne verhuizing van verschillende lokaties naar één hoofdlokatie doel was. Verdere versterking van buitenlandse export heeft nu prioriteit. De opening van de showroom in Frankfurt speelt een belangrijke rol bij het vergroten van Thonet’s marktaandeel. Deze stappen komen voort uit een recente positieve economische ontwikkeling: in 2011 zag Thonet zowel haar omzet als haar nieuwe contracten met 50 procent stijgen ten opzichte van het jaar ervoor.

<< October 2011 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >