GIO-Erkenningen voor Ahrend-producten


GIO-Erkenningen voor Ahrend-producten
29-10-2011 2:00

Vier producten van Ahrend komen dit jaar in aanmerking voor de Erkenning van Goed Industrieel Ontwerp 2011: Ahrend Kaigan, Ahrend Loungescape, Ahrend 380 en de Ahrend Four_Two Panel Desk.

Marketing- en communicatiemanager Remon van Rijn: “Het is al het vierde achtereenvolgende jaar dat wij vier GIO-Erkenningen in de wacht slepen. Deze erkenningen geven aan dat design bij Ahrend op een zeer hoog niveau staat. Het is fantastisch om wederom bevestigd te zien dat wij met onze innovatieve ontwerpen steeds weer weten te imponeren.”
 


Ahrend Kaigan (Marijn van der Poll). De nostalgische strandstoelen van weleer maken een comeback op een onverwachte plaats, bijvoorbeeld de kantoor- of onderwijsomgeving. De Ahrend Kaigan omsluit de gebruiker en isoleert hem tijdelijk van de buitenwereld –  voor een informele ontmoeting, een vertrouwelijk gesprek of telefoongesprek waarbij men niet gehinderd wil worden door invloeden van buitenaf. De Ahrend Kaigan (Japans voor ‘kust’ of ‘strand’) biedt de gebruiker bescherming.Ahrend Loungescape (Basten Leijh). De modules van de Ahrend Loungescape zijn ‘legostenen voor architect en interieurontwerper’. Met Ahrend Loungescape hebben zij optimale vrijheid; de mogelijkheden zijn eindeloos. Door het aaneenschakelen van de elementen ontstaan opstellingen voor allerlei activiteiten. Of men nu wil werken, overleggen of loungen, al deze functies worden met Ahrend Loungescape perfect ingevuld. Ahrend Loungescape is een combinatie van flexibele inzetbaarheid en een enorme variatie in uitvoeringen en maten.Ahrend 380 (Ineke Hans). Designer Ineke Hans wilde al heel lang een stoel en een tafel maken voor Ahrend ‘in de geest van de legendarische Revolt en Facet’. Met de Ahrend 380 is haar wens realiteit geworden. Deze dynamische stoel en tafel voelen zich thuis in talloze omgevingen. De stoel is licht, stapelbaar en comfortabel, en geeft iedere ruimte waar hij wordt geplaatst allure. Vormelementen komen op een speelse manier terug in de bijpassende tafel.

Ahrend Four_Two Panel Desk (Wijtse Rodenburg). Met de Ahrend Four_Two Panel Desk bepaalt de gebruiker zelf de mate van privacy.  Naast de poten en het tafelblad is namelijk ook het optionele tussenscherm hoogte-instelbaar. De gebruiker kan dus met een druk op de knop schakelen van communicatie en teamwerk naar individueel werk dat optimale concentratie vereist. Ook scherm en monitorarm kunnen worden versteld tot de hoogte die men zelf als het prettigst ervaart.

Overzicht GIO-Erkenningen Ahrend
  
2011
Ahrend Kaigan (Private Meeting Chair)
Ahrend Loungescape (variabel loungemeubel)
Ahrend 380 (stoel en tafel)
Ahrend Four_Two Panel Desk (bureau)
 
2010
Ahrend 2020 (bureaustoel)
Ahrend 370 (bezoekersstoel)
Ahrend 463 (bezoekersstoel)
Ahrend Living Wall (‘hangmuur’)
 
2009
Ahrend 360 (bezoekersstoel)
Ahrend 315 (tafel)
Ahrend p h i l i n k (tafel)
Ahrend Four_Two (bureau)
 
2008
Ahrend Clipline (loungestoel)
Ahrend 750 (meubelprogramma)
Ahrend 800 (tafelprogramma)
Ahrend 312 (multifunctionele stoel)

<< October 2011 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >