Athlon Flex Centre geopend


Athlon Flex Centre geopend
02-11-2011 8:47

Leasemaatschappij Athlon Car Lease in Schiphol-Rijk heeft recentelijk het Athlon Flex Centre geopend. Hier kunnen klanten en relaties van Athlon Car Lease tegen betaling gebruik maken van goed geoutilleerde flexwerkplekken. Het Athlon Flex Centre ligt vlakbij luchthaven Schiphol en heeft tevens voorzieningen voor vergaderen.Het gebouw is ingericht door Ahrend.


 

 

"De opening van het Athlon Flex Centre past in de trend dat kantoorwerk niet langer afhankelijk is van vaste tijden en vaste werkplekken. Mobiliteit, fexibiliteit en duurzaamheid zijn de sleutelwoorden anno 2011. Athlon gelooft in het verduurzamen van mobiliteit", licht algemeen directeur Armand van Veen van Athlon Car Lease Nederland toe. "Wij zijn ons ervan bewust dat wij met 126.000 auto’s op de weg kunnen bijdragen aan het verminderen van de CO2-uitstoot. Vanuit dit standpunt hebben we besloten het antwoord op deze eerste stap zelf te ontwikkelen: een leasemaatschappij die een flexwerkkantoor inricht voor haar klanten. Een innovatieve stap in de toekomst van duurzame mobiliteit".

 


 
 
Peter-Paul Hendrikx (managing director Ahrend Inrichten):" Voor Ahrend is het Athlon Flex Centre een concreet voorbeeld van onze visie op Het Duurzame Nieuwe Werken. Het Flex Centre is een uitstekend voorbeeld van hoe HDNW kan bijdragen aan het realiseren van de duurzaamheidsdoelstellingen van organisaties".
 

Duurzaamheid was een belangrijk uitgangspunt bij de keuze voor een inrichter, aldus Armand van Veen van Athlon. "Ahrend richt haar bedrijfsvoering in volgens het cradle to cradle-gedachtegoed van Braungart en McDonough. Diverse producten hebben al cradle to cradle-certificaten gekregen. Twee van die producten zijn de Ahrend 2020-stoel van designer Paul Brooks en de Ahrend 500-tafel van Wijtse Rodenburg. Ook de Ahrend 750 Lounge, de Ahrend Loungescape van Basten Leijh en de loungestoel Ahrend Clipline van Frans de la Haye zijn gebruikt voor de inrichting.

<< November 2011 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >