Vandersluis collectie overgenomen


Vandersluis collectie overgenomen
03-01-2012 16:06

Van der Sluis Holding BV en Frapau Holding BV, moedermaatschappij van het merk Casala beide gevestigd in Culemborg, hebben vandaag in een gezamenlijk communiqué naar buiten gebracht dat zij hun samenwerking verder zullen intensiveren en vergroten.

Frapau Holding BV neemt per 1 januari 2012 de Vandersluis collectie over die blijft bestaan in een zelfstandige vennootschap genaamd Vandersluis BV. Met de overname van de verkoopactiviteiten van Vandersluis zegt Daan van der Winkel, eigenaar van Frapau Holding BV, een belangrijke stap te hebben gezet. Doel is om twee Nederlandse merken, Vandersluis en Casala, gescheiden van elkaar verder te laten groeien, zowel in Nederland als in het buitenland. Daan van der Winkel benadrukt dat de verkoop van beide merken via twee gescheiden dealernetwerken zal blijven bestaan. Het merk Vandersluis blijft gehuisvest in de huidige showroom aan de Beesdseweg in Culemborg.

VDS Productie BV blijft voor 100 procent eigendom van de familie Van der Sluis en zal zich blijven richten op de ontwikkeling en fabricage van stoelen en tafels. Niek van der Sluis, directeur en eigenaar van VDS Productie BV, ziet hierin grote kansen voor de toekomst: “Op dit moment zijn we reeds een belangrijke co-maker van Casala. Met de verdere ontwikkeling en de te verwachten groei van beide collecties kunnen wij ons volledig focussen op productie voor beide merken. Wij hebben tevens concrete plannen om fors te investeren in de productieomgeving en de reeds bestaande productie voor diverse marktpartijen verder uit te bouwen”.

De directies van VDS Productie BV en Frapau Holding BV zijn ervan overtuigd met deze stap een sterkere positie te hebben verworven in de projectinrichtingsmarkt zowel in het binnen- als het buitenland.
 

<< January 2012 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >