Projectaanbieders op Pure Village IMM


Projectaanbieders op Pure Village IMM
04-01-2012 8:00

Medio deze maand is het weer zover; dan vindt in Keulen opnieuw de Internationale Möbelmesse IMM plaats. Eén van de speciale presentaties die tussen 16 en 22 januari te vinden zullen zijn op de beurs is Pure Village, waar meubelbedrijven hun highlights in een art gallery-achtige sfeer presenteren. Ook enkele bekende projectmeubelfabrikanten geven er acte de presence.

Eén van de bedrijven die heeft toegezegd deel te nemen aan dit speciale beursonderdeel is het Duitse Thonet. Het bedrijf meldt op Pure Village onder meer de 580 stoel (ontworpen door Claudio Bellini), de 130 stoel en 1130/1131 tafel (ontworpen door Naoto Fukasawa) en het 7000 schappensysteem (ontworpen door f/p design) te tonen.

Misschien nog opmerkelijker dan de deelname van Thonet is de aanwezigheid van Interstuhl. Deze Duitse fabrikant doet dit jaar voor het eerst mee aan de IMM. Een woordvoerder legt uit waarom Interstuhl besloten heeft af te reizen naar Keulen: “Grenzen doen steeds minder terzake in het leven, de politiek en de maatschappij. Ook de grens tussen leven en werken is achterhaald. Mensen hechten overal steeds meer waarde aan de kwaliteit van hun omgeving. Mensen die werken hebben behoefte aan passende meubels, en dat geldt in toenemende mate ook in de woonomgeving omdat mensen meer en meer werken buiten de muren van het kantoor. Deze ontwikkeling maakt het logisch dat wij ook aanwezig zijn op de IMM.” Interstuhl zal er onder meer de bureaustoel Volume 8 tonen.Eén van de (vele) andere bedrijven die hun highlights tonen op Pure Village is Carpet Concept. Dit bedrijf zal onder meer de nieuwe collecties Eco Pur en CAS tentoonstellen, die gezamenlijk het Carpet Concept Acoustic System uitmaken. Volgens Thomas Trenkamp, Managing Partner bij Carpet Concept, ligt de belangrijkste uitdaging voor het bedrijf momenteel in het aanbieden van producten voor duurzame interieurarchitectuur en het bieden van akoestische oplossingen in de kantooromgeving.

<< January 2012 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >