Nieuwe collectie vinyl Vescom


Nieuwe collectie vinyl Vescom
05-03-2012 8:09

Upholstery 03 vinyl, dat is de naam van  de nieuwe collectie vinyl meubelbekleding van Vescom. De zeven nieuwe vinyl dessins, uitgevoerd in ruime kleurenseries, vormen een aanvulling op de bestaande collecties meubelbekleding. De kwaliteiten zijn ontwikkeld voor de projectmarkt en door de functionele eigenschappen toegepast door zowel de industrie, stoffeerders als eindgebruikers.

 

De zeven kwaliteiten variëren sterk. Vijf in het oog springende kwaliteiten vanwege óf de bijzonder fraaie metallic glans (Keri en Sanak), de pakkende structuur (Dodan) óf de subtiele nerf (Brant en Dalma). De overige twee kwaliteiten zijn nieuw en vertrouwd tegelijkertijd. Het betreft dessin Furka plus en Leone plus die in een nieuwe kleurenserie worden gepresenteerd.

 

 

 

De uitvoeringen zijn niet alleen geschikt voor stoffering/bekleding van projectmeubilair als stoelen, banken, headboards en wandstofferingen, maar worden ook voor andere toepassingen zoals medisch technisch meubilair (tandartsstoelen, rolstoelen, gynaecologiestoelen, massagetafels, etc.), fitness apparatuur, kappersstoelen, etc. ingezet.

 

 

Vescom vinyl meubelbekleding is samengesteld uit een kunststof bovenlaag met een katoenen drager. Het gewicht van 800 gr/m2 staat garant voor een zeer stevig product met een lange levensduur. De producten zijn brandwerend, slijtvast (Martindale > 125.000 toeren), wrijfecht (5), lichtecht (7-8) en IMO gecertificeerd. Bovendien in hoge mate bestand tegen urine-, bloed- en transpiratievlekken.

 

De standaard behandeling met Bio-Pruf zorgt er voor dat het product hygiënisch is en bestand is tegen bacteriën. De meubelbekleding is vuil- en vetbestendig,  voldoet aan strenge hygiënische veiligheidsvoorschriften., is soepel te verwerken, onderhoudsvriendelijk en laat zich eenvoudig reinigen met Vescom cleaner.

 

Sinds juni 2011 is Vescom verbonden aan VinylPlus. Dit initiatief heeft als doel het verbeteren van de duurzame productie en het duurzaam gebruik van PVC, alsmede de technologieën omtrent recycling te stimuleren en te verbeteren. VinylPlus is het ambitieuze vervolg op Vinyl2010, de vorige vrijwillige verbintenis van de Europese PVC industrie, waar Vescom vanaf het moment van oprichten al aan verbonden is.

<< March 2012 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >