Jan des Bouvrie opent Velto zitkamer


Jan des Bouvrie opent Velto zitkamer
07-06-2012 8:00

Op dinsdag 5 juni heeft Jan des Bouvrie de Velto Zitkamer geopend. "Dit inspiratiecentrum is een uniek nieuw concept waar werken, netwerken en persoonlijke groei bij elkaar komen", aldus een woordvoerder van Velto.

Velto wil op deze manier mensen de kans geven verschillende stoelen te ervaren zoals die in de praktijk ook gebruikt worden. Interieurontwerper Jan des Bouvrie: "Zie je wel, dat wit mooi is!"
Inspiratie opdoen, advies krijgen, persoonlijk groeien en flexwerken: het idee is dat de Velto Zitkamer ruimte biedt aan al deze zaken. Volgens des Bouvrie is sfeer dan heel belangrijk: "Ik vind dat het net zo fijn moet zijn om naar kantoor te rijden als om naar huis te rijden. Thuis hebben we veel aandacht voor sfeer en functie, maar op de werkvloer is daar nog wel eens te weinig over nagedacht. Ik verkoop zelf sfeer, geen product. En dat geldt voor Velto ook."

Dat zo’n nieuw concept juist in recessietijd wordt gelanceerd, vindt Des Bouvrie alleen maar slim: "Juist nu is de tijd om te verbouwen, met nieuwe ideeën te komen, je klanten naar je toe te trekken. We zijn in een tijd waarin verkoop advies wordt, waarin het gaat om de relatie met je klant. De Velto Zitkamer past helemaal in dat concept."

Wilbur van der Velde is directeur van Velto. Volgens hem zijn standaard showrooms niet meer van nu. Van der Velde: "In een showroom staan normaal gesproken een heleboel stoelen, die een heleboel ruimte innemen. Zo krijg je wel een goed beeld van hoe een stoel eruit ziet, maar niet van hoe lekker hij zit, hoe ergonomisch hij is ontworpen, hoe hij eruit ziet achter een bureau of met een heleboel stoelen bij elkaar. Geïnspireerd door de experience-stores die nu steeds populairder worden, willen wij hier mensen onze stoelen laten ervaren."

De ervaring van Jan des Bouvrie met de collectie van Velto is ook positief: "Ik wilde altijd alleen maar stoelen van een bepaald merk, al het andere was het steeds nét niet. Tot ik hier aan de slag ging en met deze collectie te maken kreeg. Deze stoelen zijn origineel en toch beter te betalen. Ik heb dus niet alleen een mooi project kunnen doen, maar ook een mooi product ontdekt."

<< June 2012 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >