Zitkamer-workshops bij Velto


Zitkamer-workshops bij Velto
30-07-2012 8:00

Velto introduceert vanaf september de zogenoemde 'Zitkamer Workshops'."Kantoorinrichters moeten zich onderscheiden op hun adviesvaardigheden." Dat zegt Wilbur van der Velde, directeur van de zitexpert uit Zoeterwoude. "In een tijd waarin ‘kleine’ kantoorinrichters aan alle kanten worden ingehaald door grote jongens, moeten zij zich durven onderscheiden. Door meer service te bieden bijvoorbeeld. Maar ook door meer verstand van zaken te hebben."  

"Op de hoogte blijven is in deze tijd voor de gemiddelde MKB’er nog niet zo eenvoudig. Dealers weten niet altijd welke informatie nou echt relevant voor hen is. Veel van wat er wordt aangeboden is ook zo algemeen dat het maar voor een klein deel toe te passen is in onze branche." Daarom heeft Velto de Zitkamer Workshops ontwikkeld. Deze workshops worden volgens Velto zonder winstoogmerk georganiseerd om het niveau in de branche naar een hoger plan te tillen.

Vanaf september wordt er iedere eerste dinsdag van de maand een workshop gehouden in de Velto Zitkamer, het inspiratiecentrum van Velto. Onderwerpen lopen uiteen van ergonomie tot communicatie en van verkooptechnieken tot winkelinrichting. Sprekers zijn stuk voor stuk experts op hun vakgebied. Van der Velde: "Er zijn workshops voor verschillende niveaus: voor verkoopmedewerkers, maar ook voor de managers of de eigenaar zelf. Ze schrijven zich alleen in voor de workshop waar zij wat aan denken te hebben. Zo krijgen wij snel helder welke thema’s relevant zijn- voor zover we dat nog niet wisten. Want Velto draait zelf natuurlijk ook al 33 jaar mee in de branche."

<< July 2012 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >