Nieuwe website voor Velto


Nieuwe website voor Velto
31-10-2012 11:45

Na de Velto Zitkamer heeft ook de website van Velto een totale make-over gekregen. Via de nieuwe online showroom worden bezoekers nog beter op de hoogte gehouden van nieuws uit de branche, innovaties van de merken van Velto of advies over goed zitten. 

 


Op de nieuwe website van Velto draait het niet meer om producten. Velto is ervan overtuigd dat als ze u kunnen overtuigen van het belang van goed zitten, u vanzelf bij hun stoelen uitkomt. Ze willen op hun nieuwe site laten zien hoeveel kennis ze in huis hebben en wat hun toegevoegde waarde is voor hun dealers. Daarom staat op de homepage van de nieuwe site ook het nieuws uit de branche centraal.

Op de nieuwe site vind u veel informatie over goed zitten. Hoe werkt het menselijk lichaam? Waarom levert zitten voor zoveel mensen problemen op? Wat heeft de wetenschap tot nu toe ontdekt om problemen met zitten te voorkomen? Op de nieuwe website zorgt Velto dat u op de hoogte blijft en informatie eenvoudig kunt opzoeken.

De toegevoegde waarde van Velto voor hun dealers blijkt onder andere uit hun persoonlijke benadering. Daarom vindt u in de agenda op de nieuwe site alle activiteiten waarbij u Velto kunt ontmoeten de komende periode. U kunt zich door Velto laten bijscholen en het Ergonomisch Spreekuur bezoeken. Er is op de nieuwe website ook veel aandacht voor de medewerkers bij Velto: wie zijn ze en wat kunnen ze voor je betekenen. Nieuwsgierig geworden? Kijk op www.velto.nl .

<< October 2012 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >