Einde beamer in zicht


Einde beamer in zicht
08-11-2012 14:00

Met de gratis app van stoelenfabrikant Interstuhl is een beamer in de toekomst niet langer nodig. PadShare verbindt iPads aan elkaar en maakt het mogelijk inhoud met anderen te delen tijdens en na een vergadering. Daardoor is de inrichting van de vergaderruimte opeens niet meer gebonden aan de beperkingen van een beamer. Kantoorinrichters kunnen vanaf nu het vertrek optimaal indelen.

PadShare is een gratis applicatie voor besprekingen. Het is een manier om conferenties, vergaderingen of presentaties te plannen, uit te voeren en op te volgen. De gebruiker heeft behalve de app alleen alle vergaderstukken in PDF-vorm nodig.

Gebruikers vinden Padshare gebruiksvriendelijk en duidelijk ontworpen. Het programma is veilig en papierloos. In PadShare is het mogelijk elementen aan te wijzen, van highlights te voorzien, commentaar toe te voegen en daarvan hand-outs te maken. Dit voorkomt misverstanden en levert transparante notulen op. Door de audiofunctie kan PadShare ook worden gebruikt in plaats van een geluidsinstallatie.

Stoelenproducent Interstuhl introduceert met PadShare een voor haar nieuw product. Zonder beamer wordt de inrichting van de vergaderruimte flexibeler. Niet alleen bij het ontwerp van de ruimte, maar ook per gelegenheid of groepssamenstelling. Omdat kabelgoten overbodig worden, worden kosten bespaard en groeit het aantal tafels dat geschikt is voor de vergaderruimte. Hiermee wil Interstuhl bewijzen verder te kijken dan stoelen alleen: het gaat om de hele werkplekervaring.

<< November 2012 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >