Lensvelt failliet


Lensvelt failliet
13-11-2012 8:00

Opmerkelijk nieuws uit Breda; inrichter Lensvelt is failliet. Enkele weken geleden op de beurs Interieur in Kortrijk wist het bedrijf nog alle ogen op zich gericht met een opmerkelijke stand. Maar nu maakt Hans Lensvelt bekend faillissement te hebben moeten aanvragen. De flamboyante diirecteur geeft zich echter niet gewonnen; "We zijn bezig met een doorstart.

"Lensvelt vroeg het faillissement gisteren (12 november) aan. Naar verwachting zal de rechtbank in het faillissement vandaag officieel uitspreken. "Op dit moment wordt er gewerkt aan een doorstart", zegt Hans Lensvelt. "Uitgangspunt van deze doorstart is dat de belangen van onze relaties worden veiliggesteld en dat er geen enkele vertraging optreedt in de order-afwerking."

Het nieuwe Lensvelt zal volgens de directeur voldoende gekapitaliseerd zijn om aan de verplichtingen te kunnen voldoen. "Wij gaan er van uit dat er voor u niets verandert", schrijft hij in een brief aan zijn relaties. "Ik verwacht U eind deze week positief te kunnen berichten omtrent een geslaagde doorstart. Wij hebben het volste vertrouwen in de toekomst. De gewijzigde marktomstandigheden en een onvoorziene liquiditeitsdip kunnen de toekomst van onze prachtige producten niet in de weg staan. Ik houd u stipt geïnformeerd over de voortgang van onze doorstart en u hoort uiterlijk vrijdag nader van mij."

<< November 2012 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >