Lensvelt failliet


Lensvelt failliet
13-11-2012 8:00

Opmerkelijk nieuws uit Breda: inrichter Lensvelt is failliet. In een brief aan zijn relaties geeft directeur Hans Lensvelt tekst en uitleg.

"Hedenmorgen, 12 november, heb ik het faillissement van Lensvelt BV aangevraagd", schrijft hij. "De Rechtbank in Breda zal morgenochtend dit faillissement uitspreken. Op dit moment wordt er gewerkt aan een doorstart. Uitgangspunt van deze doorstart is dat de belangen van onze relaties worden veiliggesteld en dat er geen enkele vertraging optreedt in de order-afwerking."

Het nieuwe Lensvelt zal volgens de strijdlustige directeur voldoende gekapitaliseerd zijn om aan deze verplichtingen te kunnenvoldoen. "Wij gaan er van uit dat er voor u niets verandert. Ik verwacht U eind deze week positief te kunnen berichten omtrent een geslaagde doorstart. Wij hebben het volste vertrouwen in de toekomst."

De oorzaak van het faillissement ligt volgens Lensvelt in de moeilijke omstandigheden op de markt voor projectmeubilair. "De gewijzigde marktomstandigheden en een onvoorziene liquiditeitsdip kunnen de toekomst van onze prachtige producten niet in de weg staan.'Ik houd u stipt geïnformeerd over de voortgang van onze doorstart en u hoort uiterlijk vrijdag nader van mij,"

Kortom: wordt vervolgd.

<< November 2012 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >