Ahrend prominent aanwezig op NOT


Ahrend prominent aanwezig op NOT
24-01-2013 13:42

De onderwijsvakbeurs NOT is in volle gang. Net als bij voorgaande edities is Ahrend van 22 tot en met 26 januari prominent aanwezig bij dit vakevenement.

Het onderwijs verandert voortdurend. Van de klassikale opstellingen van vroeger naar teamwork, loungen en ruimte voor informatie- en communicatietechnologie. Deze permanente veranderingen vragen om flexibel inrichten. Door de jaren heen heeft Ahrend vele honderden onderwijsinstellingen geadviseerd bij het realiseren van inspirerende werk- en leeromgevingen. De kernvraag daarbij is steeds hoe een praktische en toekomstzekere inrichting kan bijdragen aan de visie en doelstellingen van de onderwijsinstelling.

Tijdens NOT 2013 introduceert Ahrend een aantal nieuwe meubellijnen voor het basis- en voortgezet onderwijs. Voor het basisonderwijs wordt het assortiment uitgebreid met nieuwe schoolsets en een nieuw modulair, houten onderwijskastensysteem. Het nieuwe assortiment voor het voortgezet onderwijs omvat onder meer nieuwe leerlingensets en een nieuwe stapelbare en koppelbare studietafel.

Ahrend introduceert tijdens de NOT de volgende nieuwe producten:

Ahrend 450 stoel- en tafelserie
Ahrend 450 is een kuipstoel die wordt uitgevoerd met een flexibele kunststof (polypropyleen) of (beuken)houten kuip. De houten versie is ook met gescheiden zitting en rugleuning verkrijgbaar; de kunststof versie is in zes frisse kleuren leverbaar. De stoel heeft een slede- of vierpootsframe; de slede-uitvoering kan aan de tafel worden gehangen. De lichtgewicht stoel is leverbaar in maat 1 tot en met 7. De stoel is stapelbaar en door een handgreep in de rug eenvoudig te verplaatsen.
De bijbehorende tafel is eveneens verkrijgbaar in de maten 1 tot en met 7. De tafelbladen kunnen in melamine of volkern kunststof worden geleverd. De tafel kan worden uitgerust met één of meerdere laden en/of een boekenvak. De laden zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en ook in kasten toe te passen.


Ahrend 450 kunststof 4poots
 

Ahrend 456
De nieuwe seminartafel Ahrend 456 is eenvoudig stapel- en koppelbaar, licht van gewicht en toch stabiel. Hierdoor wordt het instructielokaal flexibeler. De afmetingen zijn 56 x 45 centimeter en 70 x 50 centimeter. Hoogte: maat 6, zithoogte: 46 centimeter. De bladen kunnen worden geleverd in melamine of volkern kunststof. Het product is voorzien van stapel- en glijnokjes.

Ahrend 314 tafelserie
Ahrend 314 is een sterke, eenvoudige basistafel die toepasbaar is in leslokalen, instructieruimtes, kantines en bedrijfsrestaurants. De (naar keuze vierkante of ronde) poten zijn op de uiterste hoeken gemonteerd voor optimale beenvrijheid. De tafels zijn gezwaaid stapelbaar en verkrijgbaar in verschillende bladmaten en hoogtes: 75, 90 en 110 centimeter. Diverse accessoires maken de tafel geschikt voor computergebruik. Ahrend 314 is ook in trapeziumvorm leverbaar.

Ahrend 440 houten tafels en stoelen
Ahrend 440 is een houten meubelprogramma met stevige houten stoelen die tegen een stootje kunnen. Stoel en tafel zijn leverbaar in de hoogtematen 1 tot en met 4.Het tafelblad is van melamine met ABS-randafwerking, dus sterk en krasvast. Zitting en rug van de stoelen zijn uitgevoerd in beuken multiplex en kunnen worden gebeitst in frisse kleuren.Ahrend 440 houten tafels en stoelen


Onderwijskasten
Veelzijdig en zeer praktisch zijn de nieuwe modulaire onderwijskasten, die in vele uitvoeringen leverbaar zijn. De onderwijskasten zijn er zowel in open als dichte uitvoering en hebben een eigen uitstraling. De kasten zijn in hoge en lage uitvoering leverbaar. Een slim accessoire is het optionele prikbord op de achterwand. De vijf basiskasten hebben alle een variabele indeling. De laden zijn
60, 80, 120 of 240 millimeter hoog en verkrijgbaar in drie kleuren. De lades en boxen zijn eenvoudig te reinigen en uitwisselbaar met de leerlingentafels.

Tijdens de beurs organiseert onderwijsvakblad Schooldomein in samenwerking met de BNA, PO-raad, Agentschap NL, NVS en Ruimte OK inspirerende discussiesessies. Op het podium van hal 7 gaan experts van brancheorganisaties dagelijks in debat met marktpartijen, schoolleiders en bezoekers.

Net als tijdens voorafgaande edities van de NOT heeft Ahrend ook dit jaar een open stand (nr. 07.B068), waar geïnteresseerden welkom zijn. Voor iedere bezoeker aan de Ahrend-stand doneert de onderneming 2,50 euro aan Stichting Heppie. Deze stichting organiseert groepsvakanties en weekends voor kinderen die om uiteenlopende redenen extra aandacht nodig hebben.

www.ahrend.com

<< January 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >