Nieuwe meubelstoffen van Vescom


Nieuwe meubelstoffen van Vescom
13-02-2013 10:00

Vescom introduceert drie verschillende meubelstoffen. De mohair velours Ariana. De wollen kwaliteit Lindau en de Trevira CS velours Ponza. Rijke, duurzame dessins in frisse of warme kleurenseries. Modern, stoer en sportief. Of klassiek met een subtiele glans.

Ariana (36 kleuren) is een mohair velours meubelstof. Deze rijke en zeer duurzame stof is uitgevoerd in moderne, intense en frisse kleuren. Ariana is met haar luxe uitstraling, comfort en akoestische waarde, uitstekend toepasbaar in een hospitality, theater en concertzaal omgeving. De liggende pool geeft de stof een natuurlijk rijke glans.
 


Foto: pholstery – design Ariana

Lindau (33 kleuren) is een tweekleurige wollen meubelstof. De kwalitatief hoogwaardige weefstructuur is uitgevoerd in een heldere en moderne kleurenserie. De stof is tweekleurig met verrassende kleurencombinaties. Tevens tweezijdig te gebruiken, met behoud van alle functionele en technische eigenschappen. De uitstekende Martindale waarde (100.000 toeren) maakt Lindau bijzonder geschikt voor toepassing in de kantoor omgeving. Kortom, een stoere, sportieve wollen meubelstof.

Ponza is een Trevira CS meubelvelours. Een klassieke stof uitgevoerd in een mooie, complete serie bestaande uit 32 donkere en warme kleuren. De zachte stof heeft een subtiele glans. Door de samenstelling van de stof en de warme kleurenserie is Ponza makkelijk toepasbaar in een hospitality omgeving.

De drie dessins worden toegevoegd aan binder upholstery 02. Het actuele programma van Vescom bestaat uit wandbekleding, meubelbekleding en gordijnstoffen. De verscheidenheid aan beeld, materiaalbeleving, structuur en kleur kan elke interieur-architectuur ondersteunen, versterken of accentueren.

Meer info: www.vescom.nl

<< February 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >