Rohde & Grahl introduceert Vote bureaustoel


Rohde & Grahl introduceert Vote bureaustoel
16-05-2013 8:34

'Now you can ‘vote’ for your own chair!' Onder dit motto presenteert Rohde & Grahl op 30 mei de bureaustoel 'Vote' van de Cubaanse ontwerper Daniel Figueroa."Vote staat voor vrijheid", vertelt de kantoorinrichter over de nieuwe bureaustoel. "Vrijheid om te kiezen voor een stoel op maat en vrijheid in beweging tijdens het gebruik. De keuzevrijheid is gestoeld op de modulaire opbouw en de aanwezigheid van talrijke, eenvoudig te combineren, componenten."

Zo kent Vote bijvoorbeeld drie rugleuningtypes: shell, frame en twin. "De bewegingsvrijheid wordt bereikt door de flexibele rugleuning, die in combinatie met een 3D-stoffering zorgt voor een ultrahoog zitcomfort. Door de gebruiksvriendelijke bediening en het uitnodigende design is de vote uitstekend geschikt voor een dynamische werkomgeving."Op 30 mei presenteert Daniel Figueroa zelf de Vote in de showroom van Rohde & Grahl in Amersfoort. Hij vertelt uitgebreid over de totstandkoming van de nieuwe bureaustoel, de achtergronden, de techniek en de opbouw. Daarna volgen twee workshoprondes, waarin bezoekers kunnen kiezen uit vier verschillende sprekers. Zo heeft men de mogelijkheid om de eigenschappen van de stoel zelf te ervaren tijdens de workshop van Daniel Figueroa. Ook interieurarchitect Piet Grouls, ergonoom Jan Tissing en adviseur huisvestingconcepten Gijs van Wijk verzorgen ieder een workshop.

www.rohde-grahl.nl

<< May 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >