Vijf nominaties Casala


Vijf nominaties Casala
15-07-2013 9:20

 Casala heeft vijf nominaties ontvangen voor de German Design Award 2014. Eén nominatie is toegekend aan Casala’s nieuwste innovatie Monolink; de eerste kunststof stoel voorzien van één systeem dat koppelen en stapelen mogelijk maakt. De overige nominaties zijn voor het stoelprogramma Parker, de klapstoel Riva, het tafelprogramma Wishbone en het digitale nummeringsysteem Zifra.   

Monolink is een stoel die zich direct overal thuis voelt, van de kleinste kantine tot de grootste congreszaal. En hoe groot die zaal ook is, over het opruimen hoeft u zich geen zorgen te maken. Het razendsnelle plaatsen én opbergen behoort tot de aantrekkelijke eigenschappen van Monolink. Hiervoor is optioneel een transportmiddel leverbaar. Met de Monolink speelt Casala in op de groeiende vraag naar steeds praktischer oplossingen voor de inrichting van ruimten. Monolink is er in twee uitvoeringen, met een kunststof zitting of met een gestoffeerde zitting. Een andere optie is het digitale nummeringsysteem Zifra. De stoel Monolink is een ontwerp van Martin Ballendat

Monolink is de tweede kunststof stoel in Casala’s assortiment. Begin jaren 70 bracht Casala de kunststof stoel Casalino op de markt, bekroond met “Die gute Industrieform”. Een echte design klassieker en een typisch icoon van zijn tijdsperiode. Casalino heeft internationaal furore gemaakt van filmset tot design-tentoonstellingen.

De German Design Award is een internationale prijs, die met succes de positie versterkt van zowel ontwerpers als bedrijven. De jury voor de German Design Award 2014 is samengesteld uit deskundigen uit verschillende disciplines uit het bedrijfsleven, de wetenschap en de design industrie. De organisatie van de German Design Award gebeurt door de German Design Council, die de design industrie al 60 jaar vertegenwoordigt en ondersteunt met haar expertise.

<< July 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >