Ahrend sponsor ARC13 Stoelontwerp


Ahrend sponsor ARC13 Stoelontwerp
29-08-2013 9:24

Koninklijke Ahrend is vanaf 2013 sponsor van ARC13 Stoelontwerp. ARC13 Stoelontwerp wil talentvolle stoelontwerpers een podium bieden en innovatie in de markt zichtbaar maken. De organisatie van de ARC Awards en vakblad de Architect zijn trots op deze nieuwe sponsor. “Dutch Design betekent voor Ahrend: ontwerpen vanuit de mens die het product gebruikt. Passie en vakmanschap zijn belangrijke kernwaarden voor Ahrend. Deze hopen we ook terug te zien bij inzendingen”, aldus Gideon van der Burg , Marketing Director van Ahrend.

Ahrend heeft een sterke traditie in industriële vormgeving: minimalistisch, innovatief, functioneel en duurzaam. ARC13 Stoelontwerp sluit goed aan op de filosofie van Ahrend. “Ahrend vindt het belangrijk om talentvolle designers de kans te geven te laten zien wat ze kunnen met een focus op produceerbaarheid en technologische innovatie. Ontwerpen blijven zo niet alleen bij een idee of concept, maar kunnen daadwerkelijk als een product vermarkt worden”, aldus Ahrend.
“Ahrend ondersteunt de prijs om talentvolle stoelontwerpen een podium te bieden en innovatie in de markt blijvend te stimuleren.”

Om zoveel mogelijk designers de kans te geven om hun stoelontwerp te presenteren is de inschrijftermijn voor ARC Stoelontwerp verlengd tot 7 september. Inzenden kan via http://www.arc-awards.nl/. Hier is ook meer informatie te vinden over de voorwaarden waaraan de inzendingen moeten voldoen.
Uit de inzendingen selecteert de jury maximaal tien nominaties en een winnaar. De jury bestaat dit jaar uit Jorre van Ast, Claudia Linders en Chris Kabel. 

ARC is een jaarlijks terugkerend evenement dat bestaat uit twee onderdelen. De ARC Talks, een serie korte presentaties, en de ARC Awards, de feestelijke uitreiking van prijzen voor het allerbeste werk in architectuur, interieurarchitectuur en productontwerp van het afgelopen jaar. ARC is een initiatief van de Architect, in samenwerking met een aantal founding partners.De winnaar van de ARC12 Stoelontwerp: Brett Baguette van Michael Schoner.
 

<< August 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >