Bruynzeel Storage Group opgericht


Bruynzeel Storage Group opgericht
02-10-2013 16:05

Na de fusie tussen Bruynzeel Storage Systems en Qubiqa Storage Solutions begin 2013 heeft Bruynzeel Storage Systems besloten de Bruynzeel Storage Group op te richten. Doel: "Het bedrijf op internationale basis verder richting te geven." Het hoofdkantoor van de Bruynzeel Storage Group is vanaf heden formeel gevestigd in Panningen, Nederland.

Vanuit Panningen zullen alle groepsactiviteiten worden gecoördineerd. "Met gepaste trost presenteren we tevens de benoeming van de raad van bestuur", aldus de woordvoerder. Igor La Vos (CEO van de Bruynzeel Storage Group), Huub Wijnands (CFO van de Bruynzeel Storage Group) en Morten Andersen (CSO van de Bruynzeel Storage Group) zijn per 1 oktober 2013 formeel benoemd als lid van de raad van bestuur.

"De leden van de raad van bestuur zijn zorgvuldig geselecteerd om de juiste mix van algemeen bestuurlijke kennis, een sterke kennis van opslag gerelateerde markten en een degelijke kennis van de bedrijfsstructuur te garanderen."

Igor La Vos heeft meer dan 20 jaar ervaring opgedaan in diverse functies variërend van directie, verkoop en marketing tot inkoop bij bedrijven zoals Ricoh (Nashuatec), MCB Nederland en Solar. "Met zijn benoeming heeft de groep een algemeen directeur geïnstalleerd met kennis van diverse markten waarmee ruim voldoende vernieuwende inzichten in het Bruynzeel portfolio worden gegarandeerd."

Huub Wijnands heeft meer dan 27 jaar financiële ervaring bij  Bruynzeel Storage Systems in diverse functies als financieel expert. "Met zijn expertise en ruime kennis van het bedrijf is hij de juiste persoon om de maximale synergie uit de huidige en toekomstige bedrijfsstructuur te verkrijgen."

Morten Andersen heeft binnen de opslag gerelateerde markt meer dan 25 jaar ervaring in directie- en commerciële functies bij bedrijven zoals Nordplan AS en Qubiqa Storage Solutions. "Zijn uitgebreide kennis zal hij gaan gebruiken om de wensen van onze klanten te vertalen in de juiste strategische richting voor de Bruynzeel Storage Group."

<< October 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >