German Design Award voor Casala


German Design Award voor Casala
22-10-2013 8:53

Casala heeft voor het stoelprogramma Parker een German Design Award gewonnen in de categorie Working Spaces. De prijs werd toegekend voor de uitzonderlijke design kwaliteit en het succesvol toepassen van ontwerp oplossingen.

Op 8 en 9 augustus vond in Frankfurt am Main (DE) de beoordeling plaats door een jury van dertig design experts. Er waren meer dan 1.900 inzendingen voor de German Design Award 2014.

"Parker is een comfortabele moderne en universeel inzetbare stoel", meldt Casala over het prijswinnende product. "Zijn brede inzetbaarheid wordt mogelijk gemaakt door de constructie van de schaal. Deze is zo gemaakt dat hij met dertig verschillende onderstellen kan worden gecombineerd. Van kruisvoet tot sledeframe, zowel in lage als standaard zithoogte en zelfs als barkruk. Uiteindelijk zijn op deze manier 58 verschillende modellen mogelijk."

De schaal wordt ook aangeboden met een hoge rugleuning. "De uitgesproken vorm blijft daarbij gehandhaafd. De vormgelijkheid maakt het mogelijk om Parker in grotere projecten op meerdere plaatsen in te zetten. De schaal garandeert een hoog zitcomfort, is perfect gestoffeerd en heeft een moderne uitstraling. De mogelijkheden van Parker reiken van conferentiekamers tot aan lounge ruimten en restaurants." Parker is een ontwerp van Kressel + Schelle.

De German Design Award is een internationale prijs, die met succes de positie versterkt van zowel ontwerpers als bedrijven. De jury voor de German Design Award 2014 is samengesteld uit deskundigen uit verschillende disciplines uit het bedrijfsleven, de wetenschap en de designindustrie. De organisatie van de German Design Award gebeurt door de German Design Council.

<< October 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >