Lensvelt zoekt partners


Lensvelt zoekt partners
02-12-2013 9:17

Lensvelt zoekt partners. In de luxueuze Lensvelt HUB in Amsterdam zijn met ingang van 1 december weer enkele ruimtes vrij. "De Lensvelt HUB is een one-stop-shopping point voor de architect én een clubhuis voor bedrijven die de architect bewerken", meldt het bedrijf.

De Lensvelt HUB is gehuisvest op de Herengracht in Amsterdam. "Ter hoogte van de Dam. Op loopafstand van Amsterdam Centraal. En daarmee op een half uur afstand van Schiphol." Het populaire winkelgebied Negen Straatjes ligt eveneens op loopafstand.
 

Het pand beschikt over een aantal vertrekken voor gezamenlijk gebruik. "Dan zijn er een aantal ruimtes die volledig toegewijd zijn aan de participanten. Van deze ruimtes zijn er tien." De huurperiode is zeer flexibel, meldt het bedrijf. "De Lensvelt HUB is van en voor de participanten. Het is dan ook de bedoeling dat de Lensvelt HUB ingericht wordt met de producten van deze participanten: tegels, harde vloeren, zachte vloeren, alle soorten project meubilair, stoffering, alle soorten verlichting, multimedia, domotica, et cetera." Parkeerruimte kan geregeld worden na overleg.

De Lensvelt HUB is prachtig. In het gerenoveerde grachtenpand zijn kosten noch moeite gespaard. Dit wekte overigens enige verwondering in de interieurbranche. Nauwelijks een jaar voor de opening van het ongetwijfeld kostenverslindende project ging Lensvelt failliet en maakte het bedrijf een doorstart.

<< December 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >