Succesvolle dealerdagen Vepa


Succesvolle dealerdagen Vepa
04-12-2013 8:00

Vepa Office Furniture in Hoogeveen hield onlangs weer een aantal succesvolle dealerdagen. Met als thema 'Hollandse meesters van de 21e eeuw' zijn zes nieuwe meubelprogramma’s in combinatie met enkele productaanvullingen gepresenteerd in een volledig nieuw ingerichte showroom in Hoogeveen.

Tijdens de dealerdagen zijn drie nieuwe stoelenfamilies (stoel Pit, stoel 400 en stoel 700), een loungesysteem (Moi), een modulair kastensysteem (Qader) en een zit-sta vergaderprogramma (Lift) gepresenteerd. Het Step bureauprogramma is aangevuld met houten wangen. Daarnaast zijn modellen getoond van een nieuw modulair bureauprogramma genaamd Patch. "Dit veelbelovende programma is bijzonder vanwege het innovatieve materiaalgebruik, de strakke vormgeving en aantrekkelijke prijsstelling."

Terwijl de branche het zwaar heeft toont Vepa zich naar eigen zeggen slagvaardig en succesvol. "Onze langetermijnvisie op het gebied van duurzaam ontwikkelen en produceren in Nederland werpt duidelijk vruchten af." Dit heeft zich, naast nieuwe producten, vertaald in grote investeringen in lasermachines voor zowel staal- als houtbewerking. "De lasergestuurde houtafwerkingsmachines met de LaserTec-technologie zijn een noviteit in Nederland en leveren een ongekend hoogwaardige afwerking van de kasten en bureaubladen."

Om deze machines te kunnen huisvesten en de groei het hoofd te kunnen bieden worden de productiehallen en kantoren uitgebreid met 9.000 vierkante meter nieuwbouw, die inmiddels grotendeels is gerealiseerd.

<< December 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >