Ahrend breidt Loungescape uit


Ahrend breidt Loungescape uit
03-12-2013 11:47

Medio 2014 introduceert Ahrend de ’2.0-versie’ van de lijn Loungescape. Dat meldt de Amsterdamse inrichter. Hiermee zal Loungescape volgens de woordvoerder van het bedrijf aangepast zijn aan de veranderende behoeften in werkomgevingen.

"De eerste nieuwe elementen werden onlangs goed ontvangen door architecten en designers tijdens ARC13 in Rotterdam. De aaneenschakelbare meubelblokken van Ahrend Loungescape maakten al veel verschillende opstellingen mogelijk. Met de nieuwe elementen creëer je nu nog meer oplossingen binnen werkomgevingen waar ontmoeten en verbinden steeds meer centraal staan."

De uitbreidingen van Ahrend Loungescape bestaan uit een wandensysteem met wanden tot 1,95 meter hoog. Hiermee kunnen ruimtes in ruimten, zoals vergaderruimten en pantry’s, worden gecreëerd. Ook is integratie van audiovisuele apparatuur in deze wanden voorzien. "Daarnaast maakt de toevoeging van het hoekelement van 30 graden het Ahrend Loungescape programma nog breder toepasbaar."

"Bij de ontwikkeling van Ahrend Loungescape hebben we eerst gekeken naar welke activiteiten er plaats vinden in werkomgevingen. Werkomgevingen van nu en de toekomst. Kort versus lang overleggen, formeel versus informeel vergaderen en presenteren in verschillende grootte van groepen. Daarbij is ook gekeken naar welke rol techniek hierin speelt."

“Vanuit deze integrale visie hebben we Ahrend Loungescape doorontwikkeld zodat een goed platform ontstaat voor veel werkvormen binnen Het Nieuwe Werken. Met de verschillende nieuwe wanden binnen het programma is nu ook mogelijk ruimtes binnen een ruimte te creëren”, aldus designer Basten Leijh.

Naast Ahrend Loungescape werd op ARC13 de uitbreiding van Ahrend Team_Up met wangen gepresenteerd. Met deze uitbreiding is Ahrend Team_Up nu een compleet programma waarin van communicatie tot concentratie gefaciliteerd kan worden.

<< December 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >