Casala valt in de prijzen


Casala valt in de prijzen
06-12-2013 9:02

Casala nam recentelijk de Rivierenland Innovatieprijs 2013 in ontvangst voor het digitale stoelnummersysteem Zifra. De jury en de ruim honderdzestig gasten riepen Casala uit als prijswinnaar van de zes genomineerden, die waren overgebleven uit zevenendertig inzendingen. De Innovatieprijs is een initiatief van RCT Rivierenland en VNO-NCW.

Ook internationaal won Casala een prijs voor Zifra, namelijk de Interior Innovation Award 2014, toegekend door de German Design Council. Casala zal met Zifra aanwezig zijn op de speciale tentoonstelling van de Interior Innovation Award tijdens de imm cologne 2014.

"Zifra is het innovatieve nummeringsysteem voor alle zaalstoelen", meldt Casala. "Door een speciale technologie, samen ontwikkeld met TU Delft, verbruikt de digitale display geen energie bij de nummerweergave, enkel bij het nummeren. Het voordeel: er is geen batterij of kabel aanwezig in de stoel. De energie-impuls is afkomstig van de afstandsbediening. Hiermee ga je langs de stoelen opdat de nummering automatisch wordt overgedragen. De display is schokbestendig, waterbestendig, onderhoudsvrij en garandeert een lange levensduur."

René Wulterkens, Managing Director Casala, over Zifra: “Door de plaatsing van de afstandsbediening op de bovenzijde van de hand, blijven de handen vrij om stoelen te verplaatsen en te nummeren. Het is goed voor het milieu omdat er geen batterijen nodig zijn. Bij aanbestedingen is het voor ons echt een 'Unique Selling Point'. Wij zijn namelijk de enige in de branche die dit systeem gebruiken."

<< December 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >