Ahrend tekent overeenkomst met Volumen


Ahrend tekent overeenkomst met Volumen
06-12-2013 10:10

Als onderdeel van zijn internationale groeistrategie heeft Ahrend onlangs voor de Spaanse markt een overeenkomst gesloten met Volumen. Deze overeenkomst maakt Ahrend producten beschikbaar op de Spaanse markt en biedt internationale klanten een bredere service.

Koninklijke Ahrend, met meer dan 100 jaar ervaring en Volumen, met meer dan 40 jaar ervaring zijn beiden marktleiders. De overeenkomst creëert aanbod van innovatieve en Dutch design producten van Ahrend voor de Spaanse markt. De samenwerking tussen Ahrend en Volumen biedt ook een bredere internationale service aan klanten. De overeenkomst is onderdeel van de internationale groeistrategie van Ahrend.

Eugène Sterken, CEO van Ahrend: "Het gesloten dealerschap voor Iberia is een belangrijke stap om een goed EMEA netwerk te ontwikkelen om zo onze groeiende internationale klantenkring te bedienen. Volumen is een van de sterkste dealers in Spanje die buitengewoon goede resultaten heeft laten zien, ondanks de economische crisis. Wij zijn er trots op het voornaamste merk van Volumen te zijn geworden en we zijn er klaar voor hun groei te ondersteunen na de eerste kleine tekenen van herstel van de Spaanse markt.”

"Met deze overeenkomst bundelen we onze krachten om de beste producten en diensten aan te bieden aan onze klanten", aldus Carmen Rodriguez (Volumen), die eraan toevoegt dat Volumen trots is op deze overeenkomst met Ahrend. "Ahrend is een van de meest prestigieuze bedrijven in Europa, zowel op het gebied van design als voor wat betreft hun internationale focus."

<< December 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >