Verhuisbewegingen Ahrend


Verhuisbewegingen Ahrend
27-12-2013 13:45

Ahrend is in beweging. Letterlijk. Het bedrijf meldt dat het medio 2014 zijn Flagship showroom naar het ruim 2.000 vierkante meter tellende karakteristieke White Point-gebouw aan de Laarderhoogtweg in Amsterdam zal verplaatsen. Het hoofdkantoor van Ahrend verhuist naar Sint Oedenrode, zo meldt het Eindhovens Dagblad bovendien.
De nieuwe Flagship showroom bevindt zich volgens Ahrend op een ideale zichtlocatie. Samen met Kraaijvanger architecten zal de ruimte getransformeerd worden naar de werkomgeving van de toekomst. Eugène Sterken, CEO van Koninklijke Ahrend, is enorm verheugd de verhuizing naar deze locatie bekend te kunnen maken. “De verhuizing is voor Ahrend een enorme stap vooruit. Qua faciliteiten, locatie én hospitality mogelijkheden. Het White Point-gebouw, ontworpen door HOK architects, past perfect bij het design DNA van Ahrend. Het staat op een prominente zichtlocatie aan de A9 en is goed bereikbaar vanuit Nederland en vanaf Schiphol. Kortom het gebouw heeft alle ingrediënten om er een eigentijdse Ahrend Flagship showroom te realiseren van internationale allure.”

De verhuizing naar het karakteristieke gebouw is een weloverwogen keuze geweest. "Vooraf heeft Ahrend diverse mogelijkheden onderzocht zoals nieuwbouw en renovatie. De gekozen oplossing is de meest duurzame en heeft als voordeel dat op een slimme manier gebruik wordt gemaakt van een bestaand kantoorgebouw."

De ruimte zal in samenwerking met Kraaijvanger getransformeerd worden naar een eigentijdse en inspirerende Flagship showroom waarbij de focus zal liggen op activiteit gerelateerd werken. Dutch design, ergonomie en duurzaamheid zullen centraal staan in interieur en inrichting. Naast het eigen Ahrend programma zullen ook complementaire producten van belangrijke partners worden getoond en oplossingen op het gebied van AV, verlichting en akoestiek. De nieuwe “living showroom” van Ahrend zal hiermee een sneak preview geven in de toekomst van Het Nieuwe Werken. 

Koninklijke Ahrend zal medio 2014 verhuizen naar de nieuwe Flagship showroom aan de Laarderhoogtweg in Amsterdam. Het hoofdkantoor van de inrichter zal volgens Sterken gevestigd worden in Sint Oedenrode.

 

 

<< December 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >