Ahrend opent nieuwe showroom in Dubai


Ahrend opent nieuwe showroom in Dubai
31-03-2014 15:55

Als onderdeel van de internationale groeistrategie heeft Koninklijke Ahrend onlangs een nieuwe showroom in Dubai geopend. De showroom is gevestigd op een mainland A-locatie in Business Bay. De opening van de showroom in Dubai is de eerste in een reeks van internationale openingen en vernieuwingen van showrooms.

Peter-Paul Hendrikx (managing director International Koninklijke Ahrend): “Als expert op het gebied van de professionele werkomgeving helpen wij onze klanten met actuele uitdagingen zoals de transitie naar activiteitgerelateerd werken en de vertaalslag van hun corporate identity naar de werkomgeving. We merken daarbij dat klanten het in toenemende mate belangrijk vinden om partners te hebben die wereldwijd kunnen opereren. De opening in Dubai is daarom opnieuw een logische volgende stap om onze internationale positie verder te verstevigen”, aldus Hendrikx.

De nieuwe showroom in Dubai moet gaan fungeren als inspiratiebron voor architecten, designers, vastgoed adviseurs en klanten. Vanuit de toonaangevende expertise op het gebied van design, ergonomie en duurzaamheid wil Ahrend zowel innovatieve conceptoplossingen presenteren als ook specifieke producten met een sterke Dutch Design signatuur.

Jaysn Lean (managing director Ahrend Gulf): “Ik ben erg blij met onze nieuwe showroom en zie deze ook als een belangrijke volgende stap vanuit het sterke trackrecord dat wij inmiddels in deze regio hebben opgebouwd. Recentelijk hebben we veel projecten in de regio voltooid, waaronder de succesvolle oplevering van een prestigieus project in Masdar City, Abu Dhabi. De nieuwe showroom is een belangrijk fundament om onze positie in de Gulf region verder uit te bouwen. Zo kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn en laten zien dat Ahrend het predicaat Koninklijk meer dan waard is.”

Het Ahrend Gulf launch event vindt plaats op 2 april aanstaande in het Medio One Hotel in Dubai, The Dek on 8 Bar.

www.ahrend.com

<< March 2014 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >