Ahrend met Supermodels in Milaan


Ahrend met Supermodels in Milaan
10-04-2014 9:05

De Salone del Mobile in Milaan is in volle gang. Ahrend presenteert zich op de designbeurs via het project ‘Supermodels’, een reizende tentoonstelling over productdesign, architectuur en interieurarchitectuur.

Supermodels is een initiatief van architecten- en designbureau Concern waarin een compilatie van Nederlandse vormgevingstraditie door de eeuwen heen getoond wordt. Dit alles op de schaal van een poppenhuis.

Ahrend heeft in het Dutch Design House een werkomgeving gecreëerd met het thema 'flexibele werkplek'. Voor de inrichting van dit miniatuur-concept is een collectie 3D geprinte schaalmodellen van Ahrend-meubilair gebruikt. Het Dutch Design House is de plek waar alles bij elkaar komt. Het toont in de vorm van een poppenhuis inspirerende plannen voor een kantoor, een ontwerpplatform en creatief centrum voor Nederlandse ondernemers.

Na Milaan reist de tentoonstelling verder de wereld over naar onder andere Hong Kong, Tokyo en Londen. Ook wordt tussentijds Amsterdam (Stedelijk Museum) aangedaan. "Koninklijke Ahrend staat voor duurzaam en tijdloos design en heeft een imposante historie op het gebied van Dutch Design. Dit project past ons daarom perfect. Meer dan de helft van onze omzet komt inmiddels uit het buitenland en Ahrend heeft ambitieuze plannen om haar internationale positie verder uit te bouwen. Het idee om het project over de wereld te laten reizen sluit daarom naadloos aan op onze internationale groeistrategie. Kortom: een bijzonder mooi en passend initiatief waar wij ons met trots aan verbinden”, aldus Arnold Struik, Marketing & Design Director bij Ahrend.

De Salone del Mobile in Milaan is een design- en meubelbeurs die ieder jaar in april plaatsvindt. De eerste editie van de Salone was in 1961 en bedoeld ter bevordering van de Italiaanse meubel- en stofferingsbranche. Tegenwoordig is de Salone uitgegroeid tot één van de belangrijkste design events ter wereld op het gebied van interieurontwerp en meubels.

Ahrend is te vinden in het Dutch Design House van Supermodels op Salone del Mobile, Via Giovanni Ventura 5, Milaan (8 tot en met 13 april 2014).

www.ahrend.com
www.concern.nu/en/latest/supermodels.html

<< April 2014 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >