Gispen presenteert nieuwe producten


Gispen presenteert nieuwe producten
06-10-2014 12:00

Volle bak, afgelopen vrijdagmiddag in de Pop-up store van Gispen in Amsterdam. Aldaar presenteerde de productent uit Culemborg de Outline-serie, ontworpen door Peter van de Water.

Geen meubels dit keer; de Outline-serie bestaat uit een aantal karakteristieke stalen producten, waaronder een lamp en een klok. Hiermee manifesteert Gispen zich andermaal met producten die primair gericht lijken op toepassing in het wooninterieur.

Ter gelegenheid van de presentatie werd ontwerper Peter van de Water gevraagd naar zijn drijfveren. In de volle winkelruimte kreeg de ontwerper alle ruimte om zijn visie op design uit te leggen.“Voor mij draait design om emotie en aandacht. Het heeft de kracht je anders te laten kijken naar de wereld om je heen. Ontwerpers focussen zich op een klein onderdeel en kunnen je verassen, raken, misschien zelfs ontroeren. Mensen die van design houden herkennen het bijzondere, vaak dus mensen die al anders naar de wereld om zich heen kijken,” vertelt Peter van de Water.

De designs van Peter van de Water hebben impact, zoveel zelfs dat Bottle kandelaar in de MoMA Design Store in New York en Tokyo wordt verkocht. Iets dat de designer ook zelf positief heeft verrast.

Na afloop van de interview-sessie konden bezoekers onder het genot van een hapje en drankje napraten. Er werd volop gebruik van gemaakt.

www.gispen.nl

Deel op Social Media

<< October 2014 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >