Interstuhl en Bimos ontvangen award


Interstuhl en Bimos ontvangen award
08-10-2014 16:11
Interstuhl en Bimos rekenen naar eigen zeggen altijd op veiligheid, zonder compromissen. En dit geldt niet alleen voor de zitoplossingen, maar ook voor de productie ervan. In de fabriek worden strenge arbo- en veiligheidseisen toegepast. Dit arbobeheer werd ontwikkeld gedurende vele jaren en heeft nu de Premium Award van TÜV Rheinland ontvangen. 

Het certificatiesysteem Ohsas 18001:2007 (Occupational Health and Safety Assessment Series) is een gerenommeerd gezondheids- en veiligheidsmanagementsysteem. Het wordt in meer dan tachtig landen toegepast. Met deze award laat Interstuhl zien hoe belangrijk gezondheid en veiligheid zijn in het bedrijf.
 
Het is tevens een bewijs van efficiëntie. Want wat is belangrijker dan de bescherming van de ‘human resources’?, vraagt het bedrijf zich af. “Dit is te zien in de ergonomische concepten en veiligheidsinrichtingen van onze producten. Maar we leven ook volgens deze filosofie bij Interstuhl.” 
 
Gezondheid en veiligheid spelen niet alleen een belangrijke rol bij de bescherming van de werknemers, maar ook als het gaat om het vermijden van ziekteverzuim en daarmee het veiligstellen van productie en levering. Daarom is een uitstekend gezondheid en veiligheid management systeem ook een service voor klanten. 
 
De basis van het arbobeheer Ohsas is een uitgebreide management specificatiesheet waar de potentiële gevaren worden geïdentificeerd, geanalyseerd en gewaardeerd. Op basis hiervan worden de doelen en programma's geformuleerd, verantwoordelijkheden gedefinieerd en collega's opgeleid. 
 
Deze certificering wil overigens niet zeggen dat Interstuhl nu op zijn lauweren gaat rusten, maar juist dat men zich continue wil verbeteren op het gebied van gezondheids- en veiligheidsmanagement.

Deel op Social Media

<< October 2014 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >