AIT Innovation Award voor Casala


AIT Innovation Award voor Casala
05-11-2014 16:30

Casala heeft voor Zifra II een AIT Award ontvangen. Deze onderscheiding is toegekend vanwege het intelligente en gebruikersgerichte nummeringssysteem. "Het systeem is solide in het zitmeubel geïntegreerd en toont de gebruiker direct herkenbare en relevante informatie", aldus een woordvoerder van de fabrikant

De AIT Award in de categorie Architecture + Office is op dinsdag 28 oktober jl. tijdens de Orgatec  in Keulen uitgereikt. Zifra II is de opvolger van het succesvolle nummeringssysteem Zifra I. "Het nieuwe, innovatieve nummeringssysteem biedt nog meer functionaliteiten in een groter formaat. Naast het weergeven van stoelnummering kunnen ook rijnummering en bedrijfslogo’s worden getoond.  Het vertrouwde, efficiënte systeem van Zifra I zonder batterij, blijft echter behouden. Zifra II is tevens onderhoudsvrij en garandeert een lange levensduur."

De AIT Innovation Award Architecture + Office wordt toegekend door een jury bestaande uit bekende architecten en designers. Het is een erkenning voor hoogwaardige kwalitatieve producten die in bepaalde mate overeenkomen met de behoeftes van architecten. De nadruk ligt hierbij op het belang van de kwaliteit van de architectuur.

www.casala.nl


Deel op Social Media

<< November 2014 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >