Mooie order voor Gispen


Mooie order voor Gispen
12-11-2014 8:45

Gispen heeft een mooie order gescoord voor het‘leegmanagen’ van dertien panden van Gemeente Utrecht, in totaal 80.000 vierkante meter. Deze dienst van Gispen, GreenLife, wordt uitgevoerd door Gispen Outlet.

Gemeente Utrecht gunt Gispen de order wegens onder meer de Groene Kaart, het milieu-effectrapport, dat aansluit bij de duurzaamheidseisen van de gemeente. Dit rapport verantwoordt tot op de laatste bureaustoel hoe maatschappelijk verantwoord het gebouw leeg wordt opgeleverd.

"Bij de retourname wordt altijd de beste combinatie gemaakt tussen hergebruik, recyclen of afstorten", aldus Gispen. "Deze opties worden per product of onderdeel goed bekeken. De Locatie Index geeft een goed beeld bij complexe uithuissituaties. Het omvat een overzicht van benodigde mankracht, te gebruiken materialen tot aan het verzorgen van de benodigde vergunningen."

Bij een herhuisvestingstraject of verbouwing is het ‘leegmanagen’ van het gebouw vaak een aandachtspunt. "Leegmanagen is namelijk breder dan alleen het opkopen of afvoeren van meubilair: van opnieuw inzetten of aanpassen, tot het compleet leeg en bezemschoon opleveren van de locatie. Met GreenLife wordt het hele proces tevens op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier uitgevoerd."

GreenLife is een van de diensten die onder coördinatie van Gispen Outlet wordt uitgevoerd. Daarmee wordt geborgd dat het hele proces verloopt volgens Gispen duurzaamheids-richtlijnen.

www.gispen.nl

Deel op Social Media

<< November 2014 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >