'Experience' bij Drentea


'Experience' bij Drentea
12-11-2014 9:11

Drentea Office Furniture uit Emmen heeft per 1 november een volledig nieuwe ‘Drentea Experience’ showroom geopend. Drentea Office Furniture uit Emmen ontwerpt, produceert en levert kantoor- en projectmeubelen voor innovatieve werkomgevingen.

De Experience showroom is volledig gericht op de kernwaarden van de nieuwe economie: samenwerking, innovatieve techniek en duurzaamheid. Bert Top, directeur van Drentea: "Naast een hoge mate van hospitality zijn dit de belangrijkste waarden die we als bedrijf willen communiceren." 

Er kan gebruik gemaakt worden maken van vrije multifunctionele ruimten. "Deze zijn thematisch opgezet en geschikt om flexibel te werken. De activiteit bepaalt welke ruimte gekozen wordt. Bezoekers en gebruikers zijn vrij om te zitten, te werken en te ontmoeten waar ze maar willen. Alles is ingericht met in eigen huis ontwikkelde en geproduceerde producten en concepten."

Duurzaamheid wordt volgens Drentea op een unieke en praktische wijze ingevuld; de gehele showroom wordt verlicht met duurzame, dynamische LED-verlichting. Deze verlichting wordt in samenwerking met Emmlight uit Emmen  grotendeels in Emmen geproduceerd. 
"De gebruikte energie wordt zelf gegenereerd middels zonnepanelen op het 20.000 vierkante meter grote dak van de productiehal. Het terrein rondom de fabriek wordt in nauwe samenwerking met AOC Terra, de Stichting ANV Drenthe ‘Bloemrijke Akkers’ en de Provincie geheel ontwikkeld tot een groene parkachtige omgeving waar personeel en bezoek kunnen ontspannen, zich kunnen laten informeren over groene leerprojecten en waarmee een prachtig stuk natuur wordt gecreëerd in de industriële omgeving."

De Drentea-producten die gepresenteerd worden zijn ontwikkeld en geproduceerd volgens de laatste normen en eisen op het gebied van ergonomie, kwaliteit en duurzaamheid. "De basis ligt hier in het gedachtengoed van de ‘circulaire economie’. Voor Drentea betekent dit het behoud van waarde en hergebruik van producten en grondstoffen. Ons eigen ‘Green Office Furniture’ is volledig gebaseerd op deze gedachte. In combinatie met ons hypermoderne machinepark en investeringen in efficiency en logistiek ziet Drentea met vertrouwen de toekomst tegemoet."

www.drentea.nl

Deel op Social Media

<< November 2014 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >