Casala wint German Design Award 2015


Casala wint German Design Award 2015
18-11-2014 8:30

Casala heeft een German Design Award 2015 gewonnen, in de categorie ‘Office’. De titel ‘Excellent Product Design’ is door de jury toegekend aan Monolink. Deze kunststof stoel, uit één stuk vervaardigd, bevat een geïntegreerd systeem dat zowel koppelen alsook stapelen mogelijk maakt.

Monolink is de eerste kunststof stoel met één systeem voor koppelen en stapelen, waardoor hij razendsnel kan worden geplaatst en opgeborgen. Hierdoor is hij breed inzetbaar; van de kleinste kantine, tot de grootste congreszaal. Het is een praktische en visueel aantrekkelijke stoel die licht, stabiel en comfortabel is. Monolink is verkrijgbaar in twee uitvoeringen; met een kunststof of gestoffeerde zitting. De stoel is er in drie verschillende kleuren, de kunststof zitting in zes kleuren. Tijdens de Orgatec 2014 presenteerde Casala een bijzondere, stijlvolle toevoeging op de bestaande Monolink collectie. Vanaf 2015 zal de productrange worden uitgebreid met een houten zitting in beuken-, eiken- en walnootfineer. Monolink is een ontwerp van Martin Ballendat.

De German Design Award is één van de meest prestigieuze, internationale designprijzen. De jury wordt vertegenwoordigd door deskundigen uit verschillende disciplines uit het bedrijfsleven, de wetenschap en designindustrie. The German Design Council verzorgt de organisatie van de German Design Award.

Casala ontwikkelt projectmeubelen, meubelen die ingezet worden waar design zich functioneel moet bewijzen. In congreszalen, kerken en kantoren, op universiteiten, bij overheden en in zorgcentra. Het productieproces en de toegepaste materialen voldoen aan de huidige milieustandaarden. Het hoofdkantoor van Casala is gevestigd in Culemborg, Nederland. Daarnaast heeft Casala verkoopvestigingen in Duitsland, Engeland en Frankrijk en is wereldwijd actief in meer dan twintig landen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel op Social Media

<< November 2014 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >