Vitra 'Gouden Partner' van FMN


Vitra 'Gouden Partner' van FMN
18-02-2015 8:30

Meubelfabrikant Vitra is de komende 3 jaar Gouden Partner van de beroepsvereniging Facility Management Nederland (FMN). Beide partijen bezegelden de samenwerking door het tekenen van het Gouden Partner-certificaat. Dit gebeurde in de showroom van Vitra Nederland in Ouderkerk aan de Amstel.

FMN bestuurslid Werner Leenders kijkt uit naar de samenwerking met het van oorsprong Zwitserse bedrijf: “Onze partners zijn vooraanstaande spelers in het facilitaire werkveld. Zij behoren tot de voorhoede als het gaat om vernieuwingen binnen ons vakgebied. Binnen FMN zijn partners dan ook meer dan sponsoren. Een partner draagt op actieve wijze bij aan de kennisontwikkeling en kennisdeling bij de leden van FMN."

Ook Vitra verheugt zich op de samenwerking met FMN. “Wij maken de leden van FMN graag deelgenoot van onze kennis over  duurzame en  inspirerende interieuroplossingen. In al onze producten en concepten zijn duurzaamheid, constructie en vormgeving de leidende principes. De technische kennis van Vitra gecombineerd met de creativiteit van toonaangevende  internationale ontwerpers leiden tot interieuroplossingen, meubelen en accessoires  waaraan niets overbodig is en die lang meegaan.”, aldus Remy Schepens, managing director van Vitra Benelux.

www.vitra.nl

Deel op Social Media 

<< February 2015 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >