Gispen en Mecanoo slaan handen ineen


Gispen en Mecanoo slaan handen ineen
18-03-2015 10:00

Gispen en Mecanoo architecten zijn een samenwerking aangegaan om een bijdrage te leveren aan een hoger niveau van onderwijs voor iedereen. "In een optimale, inspirerende leeromgeving kunnen zowel docenten als studenten het maximale uit zichzelf halen en elkaar", aldus Gispen. "De samenwerking Mecanoo-Gispen heeft de ambitie de leeromgeving van de toekomst ontwikkelen: dynamisch, open en mensgericht."

De twee toonaangevende bedrijven bundelen hun expertise om verbetering van het onderwijs mogelijk en toegankelijk te maken voor iedereen. Nog dit jaar zullen zij een pilotomgeving lanceren, waarin het innovatieve concept wordt getest en verder ontwikkeld.

"In juni van dit jaar zal een blog worden gelanceerd waarop u de ontwikkelingen rond dit innovatieve project op de voet kunt volgen en wordt uitgenodigd mee te denken over de verdere doorontwikkeling en toepassing van de leeromgeving van de toekomst."

Paul Ketelaars, partner/architect Mecanoo: “Met de samenwerking verdiepen we bijvoorbeeld onze kennis over leeromgevingen waarin meerdere activiteiten tegelijkertijd kunnen plaatsvinden, zonder dat deze ruimten generiek worden. Diversiteit, personalisatie en het specifieke doel van de verschillende activiteiten staan centraal. Leeromgevingen waar creativiteit, innovatie en identiteit alle ruimte krijgen, en waar studenten en docenten ideeën en inspiratie kunnen uitwisselen, bieden een basis voor een leven lang leren.”

www.gispen.nl

Deel op Social Media 

<< March 2015 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >