IF Award voor Casala


IF Award voor Casala
29-04-2015 8:30

Casala’s klaptafel Lacrosse heeft recent een IF Universal Design Award 2015 ontvangen in de categorie "Expert Favorite 2015". De jury besloot Lacrosse te bekronen door zijn zeer logische gebruik en de ruime variatie in design en formaten. "De logistieke oplossingen, opslag en transportmogelijkheden zijn eveneens een grote plus voor de jury om Lacrosse te belonen met een Award."

Uit 100 internationale aanmeldingen uit onder meer Duitsland, Japan, Nederland, Thailand, België en Denemarken hebben 72 inzendingen deelgenomen aan de jury discussie tijdens de Munich Creative Business Week, welke plaatsvond van 21 februari tot en met maart 2015.

De Universal Design Expert jury bestaat uit vijf prominente product designers die afgelopen decennia verscheidene internationale designprijzen hebben ontvangen. De jury ging uit van de volgende criteria: brede inzetbaarheid, flexibel, eenvoudig en intuïtief gebruik, fouttolerantie en veiligheid, marktpotentieel, innovatie, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Lacrosse van Casala koppelt volgens de fabrikant functionaliteit aan stabiliteit. "Stevig en solide in gebruik, snel en veilig inklapbaar. Bovendien is zijn onderscheidende ontwerp terug te vinden in vele vormvariaties en formaten. Ideaal voor ruimten die wisselende opstellingen vereisen."

Lacrosse voegt zich moeiteloos naar de behoefte van de ruimte. "Bovendien is hij makkelijk te combineren met verschillende Casala stoelen. Zijn soepele mechaniek maakt dat hij veilig en eenvoudig kan worden ingeklapt. Lacrosse is verkrijgbaar met diverse onderstellen. Het tafelblad van Lacrosse is er ook in een lichtgewicht variant en wordt desgewenst geleverd met een rubber stootrand om beschadigingen te voorkomen."

Lacrosse kan snel en makkelijk worden verplaatst door de vloerglijders aan één zijde te voorzien van een wieltje. Lacrosse stapelt vlak doordat de poten langs elkaar klappen. De praktische transportwagen biedt plaats aan 8-10 tafels waarmee een tafelopstelling door één persoon in een mum van tijd is opgesteld of opgeruimd.

www.casala.nl

Deel op Social Media 

<< April 2015 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >