Ahrend partner van radioprogramma


Ahrend partner van radioprogramma
04-05-2015 8:00

Vanaf vrijdag 1 mei is inrichter Ahrend partner van het BNR-radioprogramma The Friday Move. De komende maanden zal de radioshow op vrijdagmiddag ook een aantal keer vanuit Ahrend-locaties worden uitgezonden. Met BNR wil Ahrend naar eigen zeggen 'op een inspirerende en sympathieke manier de ongekende potentie van een nieuwe en betere werkomgeving delen met ondernemend Nederland'.

“Bij Ahrend hebben we een passie voor totaalinrichten: Het creëren van inspirerende werkomgevingen, waar je energie van krijgt. Of het nu gaat om werkplekken, ontvangstruimtes of vergaderplekken. Of om kantoren, onderwijs of zorg. Wij denken graag met de klant mee en willen een toegankelijke partner zijn voor al hun inrichtingsvraagstukken.”

Een nieuwe inrichting kan veel doen voor de uitstraling van een organisatie en de productiviteit van de medewerkers. "Er wordt als het ware nieuwe energie door het gebouw geblazen. Middels dit partnership met BNR willen we deze boodschap actief delen en organisaties laten weten dat ze met inrichtingsvraagstukken altijd welkom zijn bij Ahrend”, aldus Arnold Struik (Concept en Design Director Ahrend).

Ahrend heeft heel bewust gekozen voor zowel BNR Nieuwsradio als The Friday Move. "BNR Nieuwsradio heeft een unieke positie in het Nederlandse radiolandschap. Geen andere radiozender in Nederland biedt een dergelijk hoog selectief bereik in de brede professionele doelgroep - bedrijfsleven, onderwijs en zorg - die Ahrend bedient. Daarbij kenmerken de BNR-luisteraars zich als ambitieuze, ondernemende mensen die continu op zoek zijn naar (persoonlijke) verbetering."
The Friday Move wordt gepresenteerd door Wilfred Genee. “Een perfecte match en we kijken er dan ook naar uit het programma binnenkort in ons nieuwe Inspiration Centre te ontvangen”, aldus Struik.

BNR The Friday Move is elke vrijdag van 16:00 tot 18:30 uur te horen op BNR Nieuwsradio.

www.ahrend.nl

Deel op Social Media 

<< May 2015 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >