Ahrend presenteert nieuw werkplek-concept


Ahrend presenteert nieuw werkplek-concept
12-06-2015 8:00

Ahrend heeft het naar eigen zeggen 'meest modulaire en duurzame werkplekconcept uit zijn geschiedenis gelanceerd: Ahrend Balance. Hiermee speelt Ahrend in op de toenemende behoefte aan werkomgevingen op maat.

Het nieuwe product is bedoeld voor werkomgevingen die aansluiten op de meest recente ideeën vanuit Het Nieuwe Werken en die volgens de fabrikant tegelijkertijd helpen de gewenste identiteit, cultuur en dynamiek van een organisatie te realiseren.

"Het nieuwe werkplek concept wordt gekenmerkt door de optimale balans tussen design, ergonomie en functionaliteit. Door het goed doordachte modulaire ontwerp is Ahrend Balance in meer dan 1 miljoen configuraties beschikbaar."

Toegepaste en gepatenteerde innovaties zoals het quick-fix mechanisme en draadloos opladen zorgen volgens Ahrend tevens voor 'uniek facilitair gebruiksgemak'. Balance is ontworpen volgens de laatste circulaire principes, is volledig recyclebaar en Cradle to Cradle Silver Certified.

Designer Marck Haans: "Uitgangspunt bij het ontwerp van Ahrend Balance was een modulaire en karakteristieke bureaulijn neer te zetten die naadloos past in de rijke designgeschiedenis van Ahrend. De bureaulijn is tot in het laatste detail doorontwikkeld; de naadloze randen en fraaie opties zoals de geïntegreerde bureaulamp Kelvin van Flos, Linotop bladen en Kvadrat stoffen maken het plaatje helemaal af. De bureaulijn heeft de GIO Award ontvangen en met trots kan ik zeggen dat Ahrend Balance nu al gezien wordt als de nóg duurzamere opvolger van de klassiekers Ahrend Mehes en Ahrend 500."

www.ahrend.nl

Deel op Social Media 

<< June 2015 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >