Gispen wint aanbesteding


Gispen wint aanbesteding
17-06-2015 9:16

Gispen heeft de aanbesteding van het Canisius-Wilhelminia Ziekenhuis (CWZ) in Nijmegen gegund gekregen. Het gaat om een contract voor het leveren van het meubilair en aanvullende dienstverlening voor de komende 3 jaar. Gispen won de aanbesteding op de goede prijs-kwaliteit verhouding.

Eefke Hopman, Projectleider Meubilair & Inrichting: “Ik ben blij met de toegevoegde waarde van de Gispen-specialisten. Als een afdeling gerenoveerd wordt, is het beeldkwaliteitsplan van het CWZ dé leidraad. Met dit plan kan een afdeling vanuit de CWZ-strategie de eigen waarden en kernboodschappen communiceren. Heel concreet kan dat door zelf te kiezen voor verschillende kleuren, beelden en foto’s voor op de nieuwe afdeling."

"De Gispen-specialisten denken mee in meubellijnen, materialen en kleuren, dragen praktische oplossingen aan en zijn goed op de hoogte van trends en toepassingen en alles wat er in de markt speelt.”

CWZ is een groot topklinisch opleidingsziekenhuis voor Nijmegen en omliggende regio met 31 medisch specialismen, 663 bedden en bijna 4000 medewerkers. Het 23 jaar oude gebouw ondergaat een grootschalige renovatie. Afdelingen worden ingericht volgens de nieuwste inzichten over patiëntgericht en efficiënt werken. Daarnaast verandert het interieur ingrijpend: het wordt sfeervoller, kleurrijker en moderner.

De komende jaren verlopen renovatieen herinrichting van afdelingen gefaseerd, waarbij de gebruikers van de ruimtes geen hinder ondervinden van de werkzaamheden. Gispen neemt allelogistieke handelingen met betrekking tot de inrichting en meubilair uit handen. De inrichter gaat wachtkamers, spreek-onderzoekskamers, het vergadercentrum en de backoffice voor de zorgverleners van een nieuwe inrichting voorzien.

Producten die worden toegepast zijn onder meer Gispen TM en IC bureaus en TM vergadertafels, Meta en SDK kasten en ladeblokken aangevuld met Casala en Kusch + Co meubilair. Het geselecteerde meubilair voldoet ruimschoots aan de gestelde eisen rondom ergonomie, hygiëne en duurzaamheid materialen.

www.gispen.nl

Deel op Social Media 

<< June 2015 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >