Ahrend in trendboek


Ahrend in trendboek
13-07-2015 9:17

Inrichter Ahrend wordt in goed gezelschap met onder andere Tesla Motors en Waternet genoemd in het Trendboek MOOD 15 van Trendslator. Trendslator’s MOOD trendboek biedt aan de hand van continu onderzoek informatie over actuele trends en ontwikkelingen in de maatschappij.

"Ahrend’s inzet om de materiaalkringloop te sluiten en zijn circulaire bedrijfsvoering past goed bij de groeiende consumenteninteresse in duurzaamheid en is daarom gekozen als praktijkvoorbeeld in Trendboek MOOD 15", aldus een woordvoerder van Ahrend.

Bij Ahrend is aandacht voor duurzaamheid volgens de woordvoerder een vanzelfsprekendheid. Het bedrijf opereert al jaren vanuit de Cradle to Cradle-gedachte. "De circulaire visie gaat bij Ahrend echter nog veel verder. Interieurproducten moet je volgens Ahrend tijdloos ontwerpen, slim en modulair in elkaar zetten en degelijk maken. Hierdoor hebben ze niet alleen een lange gebruiksduur, maar kunnen later ook alle onderdelen hergebruikt worden."

De introductie van Ahrend Hergebruik is volgens Ahrend een logisch gevolg van de circulaire visie van de organisatie. Ahrend Hergebruik richt zich op het revitaliseren van producten, die vervolgens een nieuw leven krijgen. Ahrend heeft de circulaire ambitie om in 2020 de productieketen te sluiten en CO2-neutraal te produceren.

"Een mooi voorbeeld van tijdloos en duurzaam design van Ahrend is de onlangs geïntroduceerde bureaulijn Ahrend Balance. Ahrend Balance is ontworpen volgens de laatste circulaire principes, is volledig recyclebaar en Cradle to Cradle Silver Certified. Het ranke design en stabiele constructie zorgen ervoor dat de werkplek jarenlang voldoet."

Deel op Social Media 

<< July 2015 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >