Gispen wint aanbesteding gemeente Amsterdam


Gispen wint aanbesteding gemeente Amsterdam
16-12-2015 8:30

Gispen heeft het contract voor levering van werkplekken van de gemeente Amsterdam gegund gekregen. Het contract betreft het leveren van de standaardwerkplekken en heeft een looptijd van 4 jaar.

Gemeente Amsterdam heeft circa 13.500 medewerkers in dienst. Zij werken bij veertig verschillende gemeentelijke organisaties (stadsdelen, diensten en bedrijven) die sterk van elkaar verschillen in taakgebied, aantal werkplekken en locaties. In een deel van de kantoorpanden is afgelopen jaren het flexwerken ingevoerd en hebben de medewerkers geen vaste werkplek meer.

De komende jaren zal de gemeente het flexwerken verder uitrollen over de overige kantoorpanden. Hierbij worden de vaste werkplekken omgebouwd tot flexwerkplekken en het bestaande meubilair dat niet geschikt is voor flexwerken, wordt vervangen. Gispen gaat hiervoor hoogteverstelbare TM bureaus, Zinn bureaustoelen en Meta kasten leveren.

Daarnaast wordt het huidige meubilair dat vrij komt bij vervangen, op zorgvuldige en duurzame wijze afgevoerd. Bij retourname wordt altijd de beste combinatie gemaakt tussen hergebruik, recyclen of afstorten. Deze opties worden per product of onderdeel goed bekeken.
"Bij het gehele proces; van de levering van nieuw meubilair tot de afvoer van het oude meubilair, wordt gemeente Amsterdam zo optimaal mogelijk ontzorgd. Deze manier van werken, Gispen GreenLife, sluit aan bij de duurzaamheidseisen van de gemeente."

Gemeente Amsterdam wil actief bijdragen aan de circulaire economie door circulair in te kopen en heeft om die reden in 2013 de Green Deal circulair inkopen getekend. Daarmee heeft de gemeente zich geconformeerd om minimaal twee circulaire inkooptrajecten te starten. De ervaringen met deze inkooptrajecten moet ertoe leiden dat in 2016 circulair inkopen aantoonbaar geïntegreerd wordt in de strategie, beleid en processen van inkoop.

Deze aanbesteding Kantoormeubilair is een van deze twee circulaire inkooptrajecten die door de gemeente Amsterdam gestart is.

www.gispen.nl

Deel op Social Media 
 

<< December 2015 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >