Ahrend in I amsterdam Store


Ahrend in I amsterdam Store
19-02-2016 16:30

Ahrend is één van de merken die present zijn in de nieuwe I amsterdam Store, die vanaf vandaag te vinden is op de IJ-passage van Station Amsterdam Centraal. De Store richt zich op iedereen die op zoek is naar mooie en iconische Amsterdamse merken en informatie over verborgen parels die de metropool Amsterdam rijk is.

Het winkelconcept van de Store heeft een oppervlakte van 400 vierkante meter en is ontworpen door Joachim Baan, Frank Hulsebosch en Sandenburg Concept Creations. De hoogtepunten uit de metropool Amsterdam vormen de leidraad van het concept.

"Een eyecatcher in de Store is de iconenwand, waaraan alle Amsterdamse iconen hangen in de Amsterdamse kleur rood", aldus een woordvoerder van Ahrend. "De Ahrend Revolt, ontworpen door Friso Kramer, kan uiteraard niet wegblijven en heeft een prominente plaats gekregen op de wand."

"Even tot rust komen op het drukke Amsterdam CS, dat kan op de Ahrend Loungescape bekleed met textiel ontworpen door ByBorre. Het resultaat is een schoolvoorbeeld van twee toonaangevende Amsterdamse merken die de handen ineen hebben geslagen. Ahrend zet al meer dan 100 jaar de toon in Dutch Design. Borre Akkersdijk van ByBorre is een in Amsterdam gevestigde ontwerper die al op jonge leeftijd met de Young Designer Award is bekroond. Kenmerkend voor het label zijn de innovatieve breitechnieken die de digitale en tactiele wereld samenbrengen."

www.ahrend.nl

Deel op Social Media 

<< February 2016 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >