Gispen in Milaan


Gispen in Milaan
09-03-2016 8:30

Gispen presenteert zich dit jaar in het project Masterly – the Dutch in Milano tijdens de Salone del Mobile. In het fascinerende Palazzo Francesco Turati verrijst een Nederlands paviljoen. Op deze hotspot presenteert Gispen zich samen met ruim 125 Nederlandse ontwerpers, ambachtelijk producerende bedrijven en ontwerpbureaus.

Het paviljoen fungeert als een hechte eenheid met twee onderscheidende pijlers. In het Palazzo versmelt historisch en hedendaags design in een adembenemende tentoonstelling. Historische schilderijen fungeren hier als rode draad. Werk van individuele ontwerpers wordt hier in samenhang getoond. In de hedendaagse ruimten van het Palazzo presenteren zich Nederlandse bedrijven en topontwerpers die design hoog in het vaandel hebben staan.

Dit jaar viert Gispen het 100-jarig jubileum. "Van design klassiekers tot de nieuwste innovatieve concepten: duurzaam design is altijd het uitgangspunt geweest. Deze elementen zijn samengevoegd tot een inspirerende presentatie in het centrum van Milaan." Gispen toont in Milaan onder meer het stoelenprogramma Gispen Nomi, de designbank Gispen Sett, de bijzettafel Gispen Asy en het onderwijsconcept Gispen HUBB.

Uniquole is initiatiefnemer, curator en organisator van het Masterly-project en werkt nauw samen met de Nederlandse ambassade, het Consulaat Generaal en de Milanese kamer van koophandel. Het initiatief is opgenomen in de agenda van het netwerk internationaal ondernemen van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. De bijeenkomst is van 12 tot en met 17 april te vinden in Palazzo Francesco Turati aan de Via Meravigli 7 in Milaan.

www.masterly.nuDeel op Social Media 

<< March 2016 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >