Prijs voor de Projectinrichter


Prijs voor de Projectinrichter
27-07-2016 9:06

De Projectinrichter met hoofdkantoor in Purmerend is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Kantoor- en projectinrichtingsbranche. Het heeft zich volgens de Nominatie Commissie ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie met een zeer sterke positionering.

"De Projectinrichter weet zijn uitgebreide kennis van kantoormeubilair uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Een mooi bedrijf met passie. Superprofessioneel."

"Projectinrichting is het vertalen van gevoel en emotie in een product", aldus De Projectinrichter. Als onafhankelijk inrichter gespecialiseerd in kantoor- en projectinrichting, biedt de organisatie meer dan 230 merken kantoor- en designmeubelen. Naast showroomvestigingen in Purmerend en Rotterdam, beschikt De Projectinrichter over een eigen logistiek centrum in Tilburg. "Door de ruime collectie kunnen de wensen van vele klanten – architecten, adviseurs, ontwerpers en directe opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, de gezondheidszorg en de overheid – worden ingevuld."

De Projectinrichter is opgericht in 2005 Bedrijf is opgericht in 2003 . Het bedrijf is gevestigd in Purmerend en Rotterdam  en is in heel Nederland actief.

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met eigen televisieprogramma’s als Succesvol Nederland en De Succesfactor en kent een hoofdprijs van 100.000 euro.

www.deprojectinrichter.nl


Deel op Social Media<< July 2016 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >