Vier GIO-Erkenningen voor Ahrend


Vier GIO-Erkenningen voor Ahrend
16-10-2016 8:30

Dit jaar hebben maar liefst vier Ahrend producten de Erkenning van Goed Industrieel Ontwerp (GIO) 2016 ontvangen. Deze onderscheiding is toegekend aan Ahrend Sqala, Ahrend Balance zit/sta, Ahrend Aero en de Ahrend Smart Working App. Tijdens de Dutch Design Week (22 t/m 30 oktober) worden deze producten in Het Klokgebouw in Eindhoven getoond aan het publiek.

Concept & Design Director Arnold Struik: "We zijn trots dat wederom onze productinnovaties een GIO-erkenning hebben verkregen, hét keurmerk voor goed industrieel ontwerp in Nederland. De combinatie van bekroonde producten laat goed zien waar Ahrend zich op richt; het creëren van slimme en gezonde werkomgevingen. Daarnaast wordt met de GIO-erkenningen voor Ahrend Balance zit/sta en Ahrend Sqala nog eens bevestigd dat goed design en ergonomisch verantwoord werken perfect samengaan."

Met Ahrend Balance komt Ahrend tegemoet aan de toenemende vraag naar gezonde en innovatieve werkomgevingen die welzijn en productiviteit stimuleren. Het werkplekconcept wordt volgens de fabrikant gekenmerkt door de optimale balans tussen design, ergonomie en functionaliteit.
De Ahrend Sqala bureaustoel is volgens Ahrend de ultieme mix van comfort, elegantie en veelzijdigheid. "Elke werkplek krijgt met de Ahrend Sqala-familie een eigen, unieke uitstraling dankzij de oneindig vele mogelijkheden."

Tijdloos design van Ahrend wordt tentoongesteld in Het Klokgebouw tijdens de Dutch Design Week 2016. Volgens Ahrend is het meest duurzame product dat je kunt maken een mooi tijdloos product dat je niet hoeft weg te gooien of af te breken. Dit sluit aan bij het ‘No Waste’ thema van Het Klokgebouw. De designfilosofie van Ahrend komt tot uiting aan de hand van de designklassiekers Ahrend Revolt (1953) en Ahrend Mehes (1974). Bezoekers ervaren een scherpe tegenstelling tussen werkplekken van ‘toen en nu’ met tijdloos design als statement.

www.ahrend.nl

Deel op Social Media<< October 2016 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >