Ahrend op beurs Facilitair


Ahrend op beurs Facilitair
05-12-2016 8:30

Ahrend doet eind januari mee aan de vakbeurs Facilitair. dat maakt de inrichter bekend in een persbericht. bezoekers van de Ahrend-stand kunnen zich vergewissen van de innovaties die het bedrijf zoal te bieden heeft.

"Ahrend maakt als eerste organisatie in de kantorenbranche de werkplek ‘slim en persoonlijk’ door technologie zoals sensors en apps te integreren in het meubilair", aldus een woordvoerder over de beursdeelname. "Daarbij gaat het om het combineren van data die leidt tot informatie waar mensen beslissingen op kunnen nemen. Ahrend legt de nadruk op het individu, niet de technologie zelf."

Doordat het gebruik van zowel de ruimtes als het meubilair meetbaar is, is het volgens Ahrend mogelijk de inrichting aan te passen naar het gebruik ervan. Dit sluit aan bij de toenemende vraag naar flexibele en gepersonaliseerde kantooromgevingen." Tijdens Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2017 kunnen bezoekers deze innovaties niet alleen zien, maar vooral ook zelf ervaren. Ahrend brengt dan zijn volledige InnovationLAB naar de Jaarbeurs Utrecht."

"Een dashboard dat de beschikbaarheid van werkplekken toont. Een werkplek waar je met je smartphone incheckt en die de temperatuur, het licht en de hoogte automatisch instelt op basis van jouw persoonlijke voorkeuren. Deze innovaties zijn recentelijk ontwikkeld in het Ahrend InnovationLAB en liggen in lijn met de toenemende behoefte aan autonomie van de moderne medewerker." Deze en andere nieuwe innovaties uit het InnovationLAB zijn te zien én te ervaren tijdens Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in de Jaarbeurs Utrecht van 25 tot en met 27 januari 2017. Deze beurs biedt de professional in de sector een zeer breed scala aan producten en diensten op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer. Geïnteresseerden krijgen gratis toegang als zij zich aanmelden via ahrend.com/aanmelden-vakbeurs-facilitair. 

www.ahrend.com

Deel op Social Media<< December 2016 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >