Ahrend opent showroom in 'Dutch Design Center' Dubai


Ahrend opent showroom in 'Dutch Design Center' Dubai
12-12-2016 11:48

Koninklijke Ahrend heeft een nieuwe showroom in Dubai geopend en breidt daarmee zijn directe internationale verkoop- en service netwerk uit. De showroom bevindt zich in ‘s werelds eerste Dutch Design Center en behoort tot een reeks van internationale openingen en vernieuwingen van showrooms. Het Dutch Design Center is een samenwerkingsverband tussen toonaangevende Nederlandse designbedrijven en richt zich op klanten, designers en architecten in de hele Golfregio.

Door de verdere toename van globalisering zal de vraag naar internationale beschikbaarheid van complete werkomgevingen stijgen bij klanten. Deze trend gaat hand in hand met multinationals die hun oplossingen meer en meer wereldwijd willen inkopen. Koninklijke Ahrend heeft onlangs vele projecten gerealiseerd in de Golfregio, waaronder de succesvolle oplevering van toonaangevende projecten als Emirates, Elysium Global, ADSIC en Astellas.

De opening van de nieuwe showroom in Dubai  versterkt Koninklijke Ahrend’s internationale positie als directe speler. Peter Veer, Vice President van Koninklijke Ahrend is zeer tevreden met de positieve ontwikkelingen in Dubai. "Onze showroom in ‘s werelds eerste Dutch Design District is een belangrijke stap in de uitbreiding van onze activiteiten in Dubai en biedt daarnaast de mogelijkheid om ons groeiend aantal klanten lokaal en wereldwijd nog beter te kunnen bedienen."

De nieuwe showroom in Dubai zal fungeren als een inspiratiebron voor architecten, designers, vastgoed adviseurs en klanten. Met toonaangevende exptertise op het gebied van design, ergonomie en activiteit gerelateerd werken, biedt Koninklijke Ahrend innovatieve werkomgevingen en producten met een Dutch Design-accent.

"Met de opening van de showroom in Dubai, kan Koninklijke Ahrend de klanten in Dubai blijven ondersteunen in de huidige uitdagingen, zoals de transitie naar activiteit gerelateerd werken en het uitdragen van de bedrijfsidentiteit in werkomgevingen", stelt een woordvoerder. De Koninklijke Ahrend showroom in Dubai is gevestigd in het Design District d3 gebouw (Dubai Design District, Building 1B, Office 503).

www.ahrend.com

Deel op Social Media<< December 2016 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >