Bezoekers Facilitair kiezen zelf topnoviteit


Bezoekers Facilitair kiezen zelf topnoviteit
11-01-2017 8:33

Eind deze maand vindt in Utrecht de Vakbeurs facilitair plaats. De beursorganisatie laat weten dat er van 25 tot en met 27 januari veel te belevn is in de Jaarbeurs. Zo kunnen bezoekers via een gratis app zelf de topnoviteit van de beurs kiezen.

De bezoekers van de vakbeurs krijgen in de komende editie de mogelijkheid om de vijf beste noviteiten voor facilitair management en gebouwbeheer te kiezen. Deze kiesmogelijkheid zit ingebouwd in de beurs-app, die alle twintigduizend verwachte eindgebruikers gratis kunnen downloaden met hun beursregistratie.

"Of het nu gaat om een energiezuinige variant van een product, de automatisering van processen, hergebruik van grondstoffen, producten die watergebruik reduceren of bijdragen aan een gezonde werkomgeving, waardoor het aantal ziekmeldingen daalt", aldus de beursorganisatie in een toelichting. "Noviteiten dienen hoe dan ook gedragen te worden door hun (toekomstige) gebruikers. Zonder hun draagvlak is een noviteit niet meer dan een gadget."

Daarom besloot de organisatie van hét evenement voor facilitair management en gebouwbeheer om zijn bezoekers uit te nodigen om hun keuze kenbaar te maken. De kiezers kunnen hun keuze bepalen aan de hand van de inzendingen voor de FGNoviteitenprijs. Stemmen voor de publieksprijs is mogelijk zodra de inzending voor de prijs gesloten is. Dat is het geval nadat de jury vandaag (maandag 9 januari) de vijf beste noviteiten heeft genomineerd.

"Stemmen kan alleen door bezoekers en voorgeregistreerden op basis van hun inschrijving. Daarbij brengen zij vijf stemmen uit op vijf verschillende inzendingen. Iedereen kan slechts één keer de vijf stemmen uitbrengen. Stemmen kan tot donderdagavond 26 januari, 19.00 uur, zowel op de beursvloer als via internet. De winnaar van de publieksprijs krijgt een mooie trofee, welke wordt uitgereikt op vrijdag 27 januari op het Noviteitenplein. Deze uitreiking is uiteraard vrij toegankelijk voor bezoekers."

www.vakbeursfacilitair.nl

Deel op Social Media  

<< January 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >